Yayın Tarihi:30 12 2013 23:11(2755)

 

Başbakan ERDOĞAN: "Bu milletin iradesine, büyümesine, yükselmesine Allah'ın izniyle hiç kimse pranga vuramayacak. "

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu milletin iradesine, büyümesine, yükselmesine Allah'ın izniyle hiç kimse pranga vuramayacak. Komplo nereden gelirse gelsin, biz onu topyekun karşılayacak güçteyiz, tecrübedeyiz" dedi.

Başbakan Erdoğan Manisa Salihlide yaptığı konuşmasında şunları da kaydetti:


Salihli'ye bir yıldır şehit cenazesi gelmediğine vurgu yapan Erdoğan, "İşte bundan rahatsız oluyorlar. Onlar istiyorlar ki şehit gelsin, sokağa dökülecekler, ondan sonra oradan oy devşirecekler, yaptıkları bu. Birkaç tane cam çerçeve indirenler, sokaklara dökülen o marjinal gruplar var ya, bunları özgürlük mücadelesi veren insanlar diye tanıtıyorlar. Kim? İşte CHP'nin genel müdürü. Ayıptır, ayıptır. Eline diline dursun. Esnafın, vatandaşın camını çerçevesini indirenler, işte şimdi Halk Bankasının camını çerçevesini indiriyorlar. Utanır insan utanır, bankanın camını çerçevesini indirenlere bunlar vatansever dilebilir misiniz? Bunlar hainlerin ta kendileridir. Bunların vatan millet diye bir derdi yok"

"Halk Bankasının şu andaki ederi 25 milyar dolar. Buraya durup dururken gelmedik. Bizden önce Halk Bankası görev zararı yazıyordu, Ziraat Bankası görev zararı yazıyordu. Vakıfbank görev zararı yazıyordu. Şimdi bu bankalar Avrupa'nın sayılı bankaları haline geldi. İşte faiz lobisi çalışıyor, nedir? Devletin bankaları güçlü olmasın. Halbuki Halk Bankasının bugün yüzde 49'u borsaya açık, yani halka açık, böyle bir durumda. Buna bile tahammül edemediler"


"Komplo nereden gelirse gelsin, biz onu topyekun karşılayacak güçteyiz, tecrübedeyiz. Bizi kimse boyunduruğu altına alamayacak. Bizi kimse zincire vuramayacak. Kimse komplolarla uydurma operasyonlarla milletimin gözünü boyayamayacak. Sizin bugün hala dışarıdan aldığı emir ve talimatla manşetler atan, yalan haberler yapan medyanız varsa, bizim de milletimiz var, Allahımız var. Bunların algı operasyonları varsa, milletimin hakikati gören kalp gözü var. Bunların adliye önlerinde şov yapan savcıları varsa, bizim dili dualı yaşlılarımız, coşkulu kardeşlerimiz, hanım kardeşlerimiz, yürekleri bizimle çarpan annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz var. Birilerinin bedduaları varsa bizim halis niyetlerimiz, hasbi dualarımız var, niyazlarımız var. Milletim müsterih olsun, içi rahat olsun. Ekonomimiz kaya gibi sağlam, istikrarımız kaya gibi sağlam, siyasetimiz, kadrolarımız kaya gibi sağlam."


"Biz basit spekülasyonlarla, vurguncuların komplolarıyla çökecek ekonomi  inşa etmedik, biz 2023'ün, 2071'in büyük Türkiye'sinin ekonomisini inşa ediyoruz. Biz yeni Türkiye'yi inşa ediyoruz. Bu yeni Türkiye her türlü vesayetten kurtulmuş, birini sınıf bir demokrasiye kavuşmuş bir Türkiye olacak. Yeni Türkiye'de çetelerin, emirlerini dışarıdan alan maşaların, ajanlık, casusluk yapan örgülerin hükmü geçmeyecek. Kimsenin şüphesi olmasın, yeni Türkiye'yi sizlerle, milletimizle beraber, hep birlikte inşa edeceğiz. Kimse endişe etmesin, biz nice badireler atlattık, bunu da kolaylıkla atlatacağız. Milletimden en büyük dileğim, bizlere olan inancını, güvenini, desteğini kesmesin, dualarını bizden eksik etmesin."
 
"Türkiye 780 bin kilometrekare ile tek vatan, kimse burada ameliyat yapamaz" diyen Erdoğan,
 
"O bölücü terör örgütü falan hepsi hikaye, hala bölmeye devam ederlerse, aynen bu şekilde devam ederlerse karşısında bizim milli irademizi görürler, gücümüzü görürler. Dördüncüsü tek devlet. Çıkmış birileri devlet kuracakmış. Sen kendinde misin, nerede geziyorsun, nerede dolaşıyorsun ya. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. İşte mesele bu. Bunu halledeceğiz, bunu başaracağız. bizim Rabiamız da bu." dedi.

 

----------------------


internet haber sitelerinden derlenmiştir

 

 

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: yola devam 01 01 2014 04:40
akp yola devam dik dur eğilme bu millet seninle usta

6. Yorum: sakarya 01 01 2014 04:20
sayın 4 yorumcu ülkenin halini üzülüyosun çok haklısın ülkemiz bu durumda olmamalıydı yunanıstana muhtac olmalıydı bu ülkeye hizmet yapanları bu kadar karalayıp camur atarak hiç bir şey yapamazsınız siz ançak bu ülkeye köstek olursunuz

kimin hırsıklık yaptıgı belli son olaylarda benim cebimdeki parayı kim caldı dersiniz

bu hırsızların içinde sizde varsınız şünkü çamur atanları destekleyerek benim cebimdeki prayı caldınız

allah kirli oyunları hep bozar akp allah için millet için hizmet üretiyor ama malesef kendi cıkarları için sizler ülkeyi satıyosunuz

5. Yorum: gerçek 31 12 2013 07:24
sayın başbakanım "bu milletin iradesine, büyümesine, yükselmesine allah'ın izniyle hiç kimse pranga vuramayacak. komplo nereden gelirse gelsin, biz onu topyekun karşılayacak güçteyiz, tecrübedeyiz" dediniz iyi güzel sınırda kaçakcılık yaparken vurulan halka (hafif ifadeile)hırsızların aile lerine kan parasını ödeyerek mi bu ülkeyi büyümesini,yüksel mesini sağlayacak sınız yoksa ken di partinizin bakan yakınlarının rüşvet olayını kapatma maksadıyla bu ülkenin kutsal polisini görevden alarak mı bu ülkeyi büyüdüm,yükselteceksiniz.
yanlış anlamayın ben hiç bir guruba mahsub deyilim sadece bu toprağın insanı olarak merakım dan soruyorum.

4. Yorum: üç hilal 31 12 2013 04:57
evet akp. nin ülkeyi ne hale getirdiğini gördükçe içim sızlıyor. insanın eğer içinde azıcıkta olsa vatan ve bayrak sevgisi varsa bu yalanlara bu dolanlara ve soyguna dur derrr. arkadaş yalan söylemekte bir ustalık işi ya işte akp. nin ustası usta yalanlarla herkezi kandırmaya çalışıyor. hırsızlık ve haksızlık yok diyen akp. zihniyeti olanlar acaba nerede yaşanıyor ne kadar adaletli değilmi adalet kalkınma partisi ya.. adaleti kendilerine kalkınmasıda kendilerine akp.li olmayan kalkınamaz partisi. eğer bu olanlanlardan sonra hala akp.ye oy verecek olan varsa ve kaldıysa vay bu ülkenin haline ve bu ülkenin geleceğine..

3. Yorum: b.ergenekon 31 12 2013 02:29
bu kadar palavra sülün osman'da dahi yoktur!!!

2. Yorum: egil k oğlu k 31 12 2013 01:16
oğuldan baba ya hırsızlık geçmez diyen tayyip babadan oğluna geçer hırsızlık ve sende bu işi kaptın. havalimanında kefenle çıkan adamların seni sadece öyle sever işte bizler türkler kefensiz çıkan türk milletinin torunlayız farkımız budur.

1. Yorum: boyabat'ı 30 12 2013 23:42
dik dur eğilme bu millet seninle


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387332


Tasarım:DtGaNi