Yayın Tarihi:30 12 2013 23:15(2586)

Mahalle Teşkilatları ile Buluştular

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Cengiz Tokmak, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ve Belediye Başkan Adayı Hamza İnce, mahalle teşkilatları ile bir araya gelerek sandık kurulu toplantıları yapıyor.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ve Belediye Başkan Adayı Hamza İnce, yaklaşan yerel seçimler öncesi mahalle teşkilatları ile bir araya gelerek sandık kurulu toplantıları yapıyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda her akşam ayrı bir mahalle teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti yönetimi seçim öncesi yapılan teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ak parti iktidarindan önce Ülkemizin durumu biliyoruz. Bitmiş tükenmiş ve iflas etmiş siyasi anlayışlarla yönetilmeye çalışılan bir ülke, yüksek faizlerle ezilen esnaf, hergün üst üste yapılan zamların altında inletilen insanımız, ekonominin dışarıdan getirilen ithal bakanla yönetilmeye çalışılması, IMF’den alınan borçlarla maaş ödemeye çalışılan bir ülke, IMF reçeteleriyle yönetilmeye çalısılan bir ekonomi, Ak Parti iktidarından önceki Türkiye maalesef bu durumdaydı. Ak parti bu olmsuzlukların üzerine iktidar oldu ve 2002 yılından bu zamana vaat ettiklerini gerçekleştirdi. Türkiye'nin ulaşımda, sağlıkta, eğitimde ve her alanda tahmin bile edilemeyecek oranda gelişme gösterdiğini ifade eden Tokmak, şunları söyledi; Hükumetimiz iktidara geldiği günden bu yana ülkemiz tarihinde almadığı yatırımı aldı. Bütün bunların tek bir nedeni vardır. İstikrarlı bir yönetim ve AK Parti siyaset anlayışı. Ak parti siyaset anlayışıda da milletle beraber siyaset yapmak, vatandaşımızın dertleriyle dertlenerek siyasetini milletimizin önceliklerine göre şekillendirmek ve durmadan yorulmadan dürüstçe çalışmak vardır. Bu hizmetlerin yerelimizde de elde edilebilmesi için Sinop’un AK Belediyecilikle buluşması şart. Bu başarının sağlanmasında sandık yönetim kurulu üyelerimize büyük bir sorumluluk düşmekte. Sinop’un AK Belediyecilikle buluşması için, halkın sözde değil özde egemen olduğu bir yönetim için hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor.Yapmamız gereken en önemli şey yapılan yatırım ve hizmetleri halkımıza anlatmak. Türkiye'nin ve Sinop’un nereden nereye geldiğini, daha fazla hizmetin yapılabilmesi için Sinop Belediyesinin iktidarla buluşması gerektiğini insanımızla paylaşmaktır. Sinop’ta hedefimiz, il merkezimiz başta olmak üzere tüm ilçelerde başarılı olmak. İnşallah bu hedefimiz de gerçekleşecektir."

İktidar Belediyeciliğini Sinoplu’yla buluşturmaya geldiklerini söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamza İnce ise; Sinop’un gelecek günlerde önünün açık olması için iktidar belediyeciliğiyle, AK Belediyecilikle buluşmaya mecbur olduğunu söyledi. İnce; “hepimizin üzerinde büyük sorumluluk var. Sinop’un daha güzel yarınlara sahip olabilmesi için ilimizi AK Belediyecilikle buluşturmamız gerekiyor. Biz hizmet etmek istiyoruz. Ülke genelinde yapılan hizmetler ortada. Bunu vatandaşlarımıza hep beraber anlatacağız ve inanıyorum ki 30 Mart akşamı Sinop’umuzu AK Belediyecilikle buluşturarak hak ettiği hizmeti almasını hep beraber sağlayacağız. Bunu ne ben şahsım, ne de teşkilattaki arkadaşlarım kendimiz için arzu etmiyoruz. Sinop’un yolunda yürünmüyor. Sinop yaz aylarında kitlenme noktasına geliyor. Tüm sorunların aşılması lazım, aşmamız lazım, bunu birilerinindüşünmesi lazım. Düşünen kim bizler düşünüyoruz. Bizler planlıyoruz ve diyoruzki sizlerle sizlerin gayretiyle biz 30 Mart akşamı başaracağız ve Sinop insanının layık olduğu hizmetleri ortaya koyacağız başka çaresi yok” dedi.

Toplantılar mahalle teşkilatlarının bölgelerinde yaptıkları sandık çalışmalarının değerlendirilmesi ve yapılması gerekenlerin istişaresi ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: adaletli olmak lazım 31 12 2013 17:03
il başkanı beyefendiye sormak istiyorum,boyabatta anketlerde adalet varmıydı acaba ?

2. Yorum: boyabatlı 31 12 2013 15:48
sayın il başkanı cengiz tokmak bey boyabatta ankette ismini sildirdiğiniz adaya hakkını helal ettirdinizmi,boyabatlı olarak dürüst aday mehmet taştekinin arkasında olduğumuzu bilmenizi isteriz,kimsenin hakkı kimsede kalmaz huzuru mahşerde .

1. Yorum: üçhilal 31 12 2013 04:57
akp. nin sinopta ve ilçelerinde yıkılması için bir tane bile belediyeyi vermemek için mhp.nin güçlü olduğu yerlerde mhp.ye-chp.nin güçlü olduğu yerlerde chp.ye oy vermek her vatanını ve bayrağını seven yurttaşın görevidir 30 martta akp.ye sinop ve ilçelerinde sıfır çektirmek dileğiyle.. şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385855


Tasarım:DtGaNi