Yayın Tarihi:31 12 2013 22:33(3136)

Diyanet'ten Çocuklara Çok Özel Hediye

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından, 2014 yılı için çocuklara çok özel bir hediye hazırlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Dairesi Başkanlığınca hazırlanan takvimde Dini bilgilerin yanı sıra Peygamber sevgisi, çevre bilinci, hayvan sevgisi, sağlıklı beslenme gibi konular Hadis-i Şerif, Ayeti Kerime, bilmece ve tekerlemeler eşliğinde ele alınıyor.

Dini ve Milli önemli günlerin de çocuk diliyle ele alındığı takvimde, 23 Nisan, Aşure Günü, Mevlid Kandili, Ramazan ve Kurban Bayramı ve Anneler Günü hakkında çocuklara çok güzel bilgiler sunuluyor. 'Güzel bir yıla merhaba' sayfasıyla başlayan takvimde, 'Bil Bakalım', 'Türlü Türlü', 'Kulak Ver', 'Tarihten bir Yaprak', 'Haberin Var mı' sayfalarına yer veriliyor. Bu sayfalarda şiir, özdeyiş, bilmece, tekerleme ve ilahiler ele alınıyor. Ayet ve Hadisler eşliğinde paylaşmanın önemi, hayvan sevgisi, teknolojinin faydalı kullanımı, sağlıklı beslenme, tasarruf, Peygamber sevgisi ve çevre bilinci gibi konular hakkında mesaj veriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının çocuklara özel duvar takviminin yanı sıra ilk defa bu yıl yayınladığı yapraklı Diyanet Çocuk Takvimi güzel bir yıla merhaba başlığıyla çocuklarla buluştu ve çocuklar tarafından çok beğenildi. Çocuklara ücretsiz dağıtılmak üzere Sinop İlimize ilk etapta 1000 adet gönderildiği öğrenildi.

Celal ŞENASLAN Diyanet Tv. Sinop

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gerzeli ye katılıyrm 03 01 2014 01:55
bütün okullara dağatılması çok iyi bir fikir ama keşke dağatılsada ne güzel olur

1. Yorum: gerzeli 03 01 2014 00:25
boyabataki bütün okullara dağıtılması gerek bence.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384479


Tasarım:DtGaNi