Yayın Tarihi:16 02 2014 17:20(2597)


Boyabat'ta Futbol "Sil Baştan"

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile işbirliği yaparak futbolun tabana yaılması ve daha fazla gencin spora kanalize edilmesini sağlamak için yaklaşık 100 öğrenciyle futbol kursları açtı. Futbol Antrenörleri Kadir Ermiş ve Yusuf Çamyaran idaresinde gerçekleştirilen kurslar haftanın dört günü Şehir Stadında gerçekleştiriliyor.


Geçtiğimiz hafta yapılan antrenmanlara ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya sporculara tatlı ikramında bulunurak eğitim ile sporun bir arada götürüleceğinin en iyi örneklerini sergilemeye çalıştıklarını , spora ve sporcuya azami destek vermek için Teşkilatlarının tüm olanaklarıyla gerek Gençlik ve Spor Müdürlüğünün gerekse de futbol kulüplerinin yanında olduğunu belirterek sporculara başarı dileklerinde bulundu. Yapılan ziyarete eşlik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunuğlu  ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kurslara katılan sporcularla bir süre sohbet ederek eksiklikler hakkında bilgi aldılarak başarı dileğinde bulundular. Edinilen bilgiye göre önümüzde sezon Yerel Yönetim desteği oranında oluşuturulacak güçlü bir kadro ile 1.Amatör Futbol Ligi'nde iddialı bir takımımız oluşturulması noktasında bir çaba sarf ediliyor.





Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: halk tanesi 17 02 2014 15:53
1.amatör futbol ligi'nde iddialı bir takım oluşturmaya gayret edin aman çıta yükselmesin. 1.amatör futbol ligi adı bile yeter.ne günlere kaldık.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

229334


Tasarım:DtGaNi