Yayın Tarihi:17 02 2014 23:53(4046)

 

Darıözü Köylüleri derneklerine kavuştu

İlçemize bağlı Darıözü Köylülerince kurulan Darıözü Köyü Kalkındırma ve Destekleme Derneği açıldı.

Açılış programına, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Şefik Çakıcı, Darıözü Köyü Kalkındırma ve Destekleme Derneği Başkanı Kasım Tufan ve Darıözü Köyü sakinleri katıldı.

Dernek Başkanı Kasım Tufan yapmış olduğu açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür etti ve dernek faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Ermiş ise derneklerimiz, birlik ve beraberliğin paylaşıldığı demokratik toplum kuruluşlarımız arasında yer almaktadır. Belediye Başkanlığımız döneminde gerek ilçemizde gerekse il dışında bulunan tüm derneklerimizin imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanlarında olmaya çalıştık” diye konuştu.

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Şefik Çakıcı ise; " Dernekler, birlikteliği ve dayanışmayı sağlayan Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. İnsanların beşeri ilişkilerine katkı sağlayan, hüznün ve sevincin paylaşımında önemli bir vesile kaynağıdır. Dernekler bu manada sevinçlerin paylaşılarak artmasına ve acıların paylaşılarak azalmasına vesile olur" dedi.

Açılış programı plaket takdim töreni ile son buldu.


 

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: köylü 19 02 2014 18:12
köylerimizi desteklemeli ve kalkındırmalıyız ki ülkemizde gelişsin.

4. Yorum: saçmalık 19 02 2014 06:14
bu dernek saçmalığına artık bir son vermek lazım. derneğin ihya ettiği bir köy var mı, zaten gençlerin ve kadınlarının umurunda değil. erkekler de kahvede toplanıp okey oynasınlar derneğe gerek yok. bir de dernek başkanıyım diye ortalarda dolaşanlar var. bırakın bu boş işleri. köye bir faydanız dokunsun istiyorsanız aranızda para toplayıp muhtara gönderin muhtarlar zaten halleder gerisini.

bir de bu derneklerde yönetici olup prim yapmaya çalışanlar var ki, onlara artık hiç bir şey diyemiyorum. o derneğe her ay 1000-2000 tl boşa para harcıyorsunuz, gönerin o parayı muhtara yolunuzu filan yapsın hiç olmazsa.

3. Yorum: bir dost 18 02 2014 16:34
asım bey hasan kara gelirse başa işin zor...

2. Yorum: bi gereksuz daha 18 02 2014 04:59
bi gereksuz adamda kasim...

1. Yorum: galip 18 02 2014 00:34
heyet be bu saçmalıklar istanbulda türemiştim yetmedi boyabat'ta ta türedi. modern toplumlarda hayvansever kentsesver doğasever ve kültür dernekleri açılırken hala ilkel kabile toplulukları gibi köy köy dernek kuruluyor. allah ıslah etsin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

229846


Tasarım:DtGaNi