Yayın Tarihi:03 05 2014 00:03(2895)




Erbakan’ın hayatı anlatıldı

Sinop’un ünlü şahsiyetlerinin tanıtıldığı "Sinop Tarihiyle Buluşuyor" projesi kapsamında, Sinoplu siyasetçi ve bilim adamı Necmettin Erbakan’ın hayatı anlatıldı.

Sinop’un tarihinde yer almış önemli şahsiyetlerin anılmaları ve tanıtılmaları amaçlayan Sinop Tarihiyle Buluşuyor projesi kapsamında gerçekleştirilen konferansta; Türk siyaset tarihinin önemli şahsiyetlerinde Sinoplu siyasetçi ve bilim adamı Necmettin Erbakan tanıtıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen konferansa Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun, İl Müftüsü Mustafa Erkan, Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ile kurum müdürleri ve Necmettin Erbakan’ın Sinop’ta yaşayan yakınları katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Muhsin Kahveci katılımcılara Necmettin Erbakan’ın sosyal ve siyasi yönleri hakkında bilgiler verdi. Necmettin Erbakan’ın kısa hayat hikayesinin anlatımıyla başlayan sunumunda, yapılan araştırmalarda büyük devlet adamı ve siyasetçi Necmettin Erbakan’ın bilinmeyen ya da eksik bilinen pek çok yönünün ortaya çıktığını söyleyen Kahveci, Erbakan’ın öğrencilik yıllarından itibaren gerçekleştirdiği başarılı atılımlarıyla geleceğinde yakalayacağı büyük başarıların işaretlerini verdiğini belirtti. Yaptığı sunumunu görsel örneklerle de renklendiren Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Muhsin Kahveci yaklaşık 2 saat süren sunumunda Necmettin Erbakan’ın çocukluk yıllarından, öğrencilik hayatına, bilimsel zekasından, siyasi hayatındaki başarılara ve özel hayatı ile ilgili bilgilere kadar birçok bilgi ve ayrıntıyı paylaştı. Katılımcıların ilgi ve beğeni ile izlediği program plaket töreni ile son buldu.


www. vitrinhaber. com



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112886


Tasarım:DtGaNi