Yayın Tarihi:07 08 2014 05:06(3386)

Meral Akşener: Ülkücülerden Tayyip Beye Oy Yok

TBMM Başkanvekili ve MHP milletvekili Meral Akşener'den, cumhurbaşkanlığı seçimi ve Başbakan Erdoğan'ın milliyetçi söylemleri üzerine önemli açıklama...

Akşener: “Ülkücüler eğer gidip de camiamıza bu kadar hakaret eden birine oy verecek olursa, şehitlerimizin kemiklerini sızlatırlar. Bunu da biliriz. Onun için bizden Tayyip Bey’e oy yok.”

MHP milletvekili Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarını köşesine taşıdı.

Çakırözer'in yazısının ilgili bölümü:

MHP’li Akşener ile sohbet fırsatı yakaladık. Kendisine istisnasız tüm anketlerde çıkan, “MHP’den Erdoğan’a giden oylar” meselesini sorduk.

‘Ülkücüler fire vermez’

O da Genel Başkan Devlet Bahçeli gibi MHP’ye yönelik iddialardan son derece rahatsız. Şu değerlendirmeyi yaptı:

“Ben MHP tabanının, milliyetçilerin, ülkücülerin fire vereceğine inanmıyorum. Bir ülkücü asla gidip de kendisine sürekli hakaret eden bir siyasetçiye oy vermez. Tayyip Bey geçmişte partimize, ülkücülere ne hakaretler etti. ‘Mafya’ dedi, ‘Kandan beslenenler’ dedi, daha neler neler söyledi. Bunları unuttuk mu?”

‘Ona Oy Veren, Şehitlerin Kemiğini Sızlatır!’

Akşener tonunu daha da sertleştirerek devam etti: “Ülkücüler eğer gidip de camiamıza bu kadar hakaret eden birine oy verecek olursa, şehitlerimizin kemiklerini sızlatırlar. Bunu da biliriz. Onun için bizden Tayyip Bey’e oy yok.”

Akşener, toplam 4 ilde Ekmel Bey’in kampanyasına destek için alandaydı: Kocaeli, İstanbul, Eskişehir, Bilecik.

Gözlemlerini şöyle aktardı: “MHP’nin ilgisiz olduğu söylemine katılmıyorum. Ekmel Bey’i gittiği her yerde CHP ve MHP teşkilatları, yöneticileri karşılıyor. Ayrıca hepimiz tüm yakınlarımızla konuşup sandığa gitmeleri telkininde bulunuyoruz. Benim gözlemim şu: Şehirli seçmen sandığa gidecek.”

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: idris 08 08 2014 20:00
sayın boyabat gazetesi yönetimi. dün akşam (perşembe saat:21:00 civarında) bu yazıyla alakalı bir yorum göndermeme rağmen cuma günü saat 14:00 itibari ile hala yayınlanmamış olduğunu görüyorum. zira yorumu gönderdikten sonra. yorumunuz gazete tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır diye uyarı yazısı çıkmıştı. sanırımı onaylanmadı???

4. Yorum: çamlıca 08 08 2014 18:04
bazı adamlar diyorki " mhp liyim amma oyum akp' ye " ???. bu nedir ya ?direk söylesene ne olduğunu.akp liyim de geç. mhp liyim demene bu parti ismini ağzını almana ne luzum var.işte bu insan profili bence çok kötü bir profildir.bu şuna benziyor, " müslümanım ama kilisede pazar ayinlerini kaçırmam "...bu tür söylemlerde bir tür " algı operasyonu " dur bence. mhp yi halkın nazarında küçük düşürmek için...algı operasyonuna gelme türkiye...

3. Yorum: alperenhan 08 08 2014 16:33
ülkemizde olup bitenleri dönen dolapları gördükçe devlet bahçeli'ye rağmen mhp diyorum.koltuklar gelip geçici ideoloji ve vatan esastır diyorum.bahçeli gitmeden mhp ye oy atmam diyenler gerçek ülkücü değillerdir.öyle olsalardı başbuğ türkeş'in bununla ilgili sözüne kulak asarlardı.rte ye oy atacaklar önce barzaniyle neden onur duyduklarını sonrada tarihte ilk defa yahudilerden övünç madalyası alan ilk başbakan niye bizim ülkemizin başbakanı diye hiç kendilerine sormazlar mı?bu sorunun cevabını bir vatandaş olarak bende öğrenmek isterim biliyorsanız bizlere de anlatın lütfen...

2. Yorum: seda 08 08 2014 00:49
helal olsun tebrikler

1. Yorum: çamlıca 07 08 2014 22:31
tayyip bey'inde senin oyuna ihtiyacı yok


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

380282


Tasarım:DtGaNi