Yayın Tarihi:10 03 2015 04:34(3957)

Mustafa Meftun Çağlar, Ayancık ilçesinde tanışma ve kaynaşma toplantısına katıldı

Mustafa Meftun Çağlar, MHP 25. Dönem Sinop Milletvekilliği Adaylık yolunda Ayancık ilçesindeki tanışma ve kaynaşma toplantısına kalabalık bir gurup ile katıldı.

Mustafa Meftun Çağlar, tertemiz bir mekan ve her şeyi ile göz dolduran bir teşkilat merkezi kurmaları sebebi ile MHP Ayancık İlçe başkanı Emekli Albay Necati KALAFAT beye teşekkürlerini sundu.

Ayrıca Mustafa Meftun Çağlar, bu seyahatlerinde kendisini yalnız bırakmayan MHP Boyabat İlçe Başkanı Erdal ERTEKİN, MHP Durağan İlçe Başkanı Hasan CİCİOĞLU, MHP Boyabat Eski İlçe Başkanlarından Boyabat Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir KÜÇÜKBAŞ, MHP Boyabat Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin AYYÜKSEL Boyabat Belediyesi eski meclis üyesi Fahri LÜLE başta olmak üzere Boyabat ve Durağan İlçesi, ilçe yönetimlerinin öncesinde ve bu gününde görev almış tüm arkadaşlarına şükranlarını arz etti.

Mustafa Meftun Çağlar, teşkilat ziyaretinde Ayancık ilçe başkanı Necati KALAFAT ve ekibine kendilerine göstermiş oldukları samimi ve sevgi dolu bir atmosfer içinde teşekkür etti.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yılmaz aksan 12 03 2015 22:36
öncelikle mustafa meftun beyin adaylığı hayırlı olsun.
fakat burada bir mhp'liolarak benim birşey çok dikkatimi çekti.
bildiğim kadarı ile mhp'nin sinop milletvekili aday adayları 4 tane
bunlar gazeteci-yazar mete çağdaş,prof dr.emin kuru ve sendikacı metin süren ve adaylar netleşmiş değil.elbette 4'ü aday gösterilemeyince 2'si gösterilecek.yani demek istediğim boyabat ve durağan ilçe başkanlarımızın sanki meftun bey kesin adaymış gibi onunla birlikte ayancık ilçesine gelip gezmeleri bana göre hiç etik değil.diğer aday arkadaşlar buna alınabilirler.ben bu fotoğraflardan şunu anlıyorum durağan ve boyabat bizim adayımız meftun çağlar diyor.peki ya genel merkez mete çağdaş'ı ya da emin kuru'yu veya metin süren'i aday gösterir ise bu başkanlarımız ne yapmayı düşünüyorlar ? yoksa boyabatlı aday gösterilmez ise çalışmayacaklar mı?

1. Yorum: siyasi analiz 10 03 2015 16:14
mhp nin sinopta yetiştirdiği idol olmuş iki isim var ister sevin ister sevmeyin sahilde emin kuru boyabat ve duragan saraydüzü civarında hasan kara 3 isimde hasan kara destekli mustafa kökçü ve hüseyin maviş tir.ak partinin birinci sıra adayı boyabatlı oluyor genelde mhp bu seçimde 1 sırayı sinoplu emin kuruya verip sahil milliyetçiliği ile oyları tutarsa boyabat ve diğer ilçeleri hasan kara ve onun desteklediği boyabatlı isimlerden biri olursa ve tabanda ve tavanda birleşip ekip çalışması yapılırsa sinopta milletvekili çıkarma şansı var.yoksa gerisi boş hayaller.tüm sinopta yaşayan mhp ve sevenlerine bu analizi degerlendirmeleri dileğiyle.saygılarımla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394566


Tasarım:DtGaNi