Yayın Tarihi:10 03 2015 05:13(3495)

Mustafa Meftun Çağlar, Ayancık'ta ziyaretlerde bulundu

MHP Sinop Milletvekilliği aday adayı Mustafa Meftun Çağlar  Ayancık ziyaretinin ilk bölümünde Ayancık ilçesinin mümtaz iki şahsiyetini ziyaret etme ve dualarını alma fırsatını buldu.

Bunlardan birincisi Ayancık'ın yaşayan en kıdemli Bozkurt'u, Kastamonu'lu Mehmet Feyzi Efendi'nin talebelerinden, Boyabat'tan Merhum Berber Aziz Küçük ve MHP Boyabat Eski İlçe Başkanlarından Merhum Hacı Mahmut Çörtü'nün yol arkadaşı Mehmet Şahap Gerişli oldu. 86 yaşında olmasına rağmen önünde laptop, elinde Ortadoğu gazetesi ile ziyaretçilerine azim ve kararlılık aşıladı. Gelenlere dua etti, güzel günler sizleri bekliyor dedi.

Ziyaretçiler, rabbim ömrünü uzun etsin, sağlık ve sıhhat versin diledikten sonra yanından ayrıldılar.

Ayancık ziyaretinin bir diğer önemli şahsiyeti ise yine Ayancık ilçesinin eskilerinden eskimeyen Ülkücü, Mehmet Kumandaş oldu. Meftun Çağlar, onunda dualarını alarak ziyaretlerine devam etti. Meftun Çağlar ziyaretleri yapmasına vesile olan MHP Ayancık İlçe başkanı Necati Kalafat'a şükranlarını arz etti.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: siyasi analiz 10 03 2015 16:17
mhp nin sinopta yetiştirdiği idol olmuş iki isim var ister sevin ister sevmeyin sahilde emin kuru boyabat ve duragan saraydüzü civarında hasan kara 3 isimde hasan kara destekli mustafa kökçü ve hüseyin maviş tir.ak partinin birinci sıra adayı boyabatlı oluyor genelde mhp bu seçimde 1 sırayı sinoplu emin kuruya verip sahil milliyetçiliği ile oyları tutarsa boyabat ve diğer ilçeleri hasan kara ve onun desteklediği boyabatlı isimlerden biri olursa ve tabanda ve tavanda birleşip ekip çalışması yapılırsa sinopta milletvekili çıkarma şansı var.yoksa gerisi boş hayaller.tüm sinopta yaşayan mhp ve sevenlerine bu analizi degerlendirmeleri dileğiyle.saygılarımla

1. Yorum: serdar ustun 10 03 2015 06:47
cok merak ediyorum,boyabat gazetesinin internet anasayfasinda,neden sadece sn.nazim mavisin fotorafi var?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391187


Tasarım:DtGaNi