Yayın Tarihi:10 03 2015 17:30(5265)

Kadınlara Başkan Çakıcı'dan Karanfilli Kutlama

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Boyabat’ta bulunan MTK Tekstil Konfeksiyon ve Tuğla fabrikalarını ziyaret ederek burada çalışan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Meclis Üyesi İsa Bağcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel ve Boyabat Ak Parti Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Boyabat’ta bulunan MTK Tekstil Konfeksiyon atölyelerinde ve Tuğla fabrikalarında çalışan kadınların bu özel gününü karanfil dağıtarak kutladı.

Tek tek kadınlarla selamlaşıp hal hatır soran Başkan Çakıcı, onlarla bir süre sohbet etti. Karşılarında Başkan Çakıcı’yı gören çalışanlar bu nazik davranışlarından dolayı Başkan Çakıcı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ilettiler.

"KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA MÜCADELE VERİYOR"

Kadınların büyük mücadeleler sonunda elde ettiği birtakım hakların ekonomik ve toplumsal yaşamda yeri sarsılmaz bir önemi ve değeri olduğunu, bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün de kadınlara yakışan en güzel şekilde kutlanması gerektiğine inandığını belirten Başkan Çakıcı, "Toplumsal yaşamın vazgeçilmez gerçeklerinden biri de kadınların bu alanda kendilerini var edebilmelerinden geçer. Kadınlar hayatın her alanında büyük bir mücadele içindedir. Onları sistemden dışlamaya, eve mahkum etmeye çalışan her çabayı kınıyoruz ve kadınlarımızın yanında yer aldığımızı üstüne basa basa söylüyoruz. Onlar olmadan bu ülkenin geleceğini inşa etmek zor ve onlar olmadan aydınlık yarınlara ulaşmak zor. Her zaman kadınlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: murat maden 11 03 2015 19:19
ayıp arkadaşlar ayıp bi insanı eleştirirken kullanılan kelimelere dikkat edip sećerek konuşalım,ayrıca acaba başkanın yrrinde olsanız siz be yapabilirdiniz aynanın karşına geçip sorun kendinize.

6. Yorum: emre 11 03 2015 06:43
3 numaralı yorumunuzu katılıyorum başkanın ilgi alanı hastaneler gece ev ziyaretleri tek başına görüyoruz başkan seni boyabat küçük ve insanları uyanık

5. Yorum: köylü 11 03 2015 04:20
senden bırak başkanı çoban bile olmaz üç koyun versen kaybedersin

4. Yorum: boyabatlı 11 03 2015 02:46
çiçek vereceğine 20 şer tl para verde evlerine ekmek götürsünler, inanmayın bunlara arkadaşlar.

3. Yorum: adamın 1i 10 03 2015 21:21
sayın başkanın özel ilgi alanına giriyor zaten.bilen biliyor yaw film yaw gerçekten boyabatın düştüğü şu durum 2 kelimeyi bir araya getiremeyenlerin başkan olması gülünç

2. Yorum: başkan 10 03 2015 18:43
acaba nekadar para alıyorlar geçine biliyorlarmı sıkıntıları varmı varsa bunları çözeceklerini veya çözümleri ne bu insanlara anlattınmı başkan yoksa sadece gönül almakmı

1. Yorum: boyabat 10 03 2015 17:38
anca bu işlere yarıyorsun şefik abi badana,boya


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392283


Tasarım:DtGaNi