Yayın Tarihi:10 03 2015 19:32(5428)

Boyabat’ın Tek Yayını Susturuldu!

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Sinop ve Kastamonu ilçelerinde sadece Boyabat’ta bulunan ve karasal yayın izni bulunan 105.3 Boyabat Ezgi Fm susturuldu.

boyabathaberleri.net—sinopilkhaber.com İnternet haber siteleri sahibi Davut KOÇYİĞİT’in eşine ait Boyabat Ezgi Fm Radyosu nihayet türlü bahanelerden sonra yayını durdu. boyabathaberleri.net haber sitesinden eleştirilerine bir türlü tahammül edemeyen Boyabat Belediye Başkanı sonunda bir şekilde bahanesini bularak radyonun yayın yapmasını engelledi.. Boyabat Belediye Başkanı’na soruyoruz aynı haberleri boyabathaberleri.net internet sitesinden alıp, kaynak göstererek yayın yapan boyabatgazetesi.com yetkililerini niçin eleştirmiyorsunuz? Veya susturmaya çalışmıyorsunuz? Madem eleştirilere tahammül edemeyecektiniz, niçin Belediye Başkanı oldunuz? Belediye Başkanı her eleştirilmesinde birilerinin ekmeği ile mi oynamalıdır?

(1992 yılında Boyabat’ta kurulan Ezgi TV ye manevi destek veren zamanın Boyabat Belediye Başkanı Abdullah Çağlar’ın Tv kurulurken bir şartı olmuştu “beni eleştirirseniz, sizi desteklerim”)

Boyabat Ezgi FM vericileri yıllardır tüm radyo televizyon vericilerin bulunduğu verici kulesinde duruyor, daha önceki Boyabat Belediye Başkanı Sayın Mehmet ERMİŞ uzun yıllar Boyabat ta Belediye Başkanlığı yaptı ve tüm seçimlerde bütün adaylar yasal çerçeve içinde konuşma yapmışlardır, ama hiçbir zaman ve asla radyo vericisi kapatmak, kapattırmak gibi veya haber alma özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir yola başvurmamıştır. Tam aksine yayın kuruluşunun en zor günlerinde yanında olmuş her türlü manevi desteği vermiştir.

Boyabat Belediye Başkanı’na soruyoruz, soracağız, bu kadar basit haberlerin karşılığında Boyabat’ın tek sesi olan Boyabat Ezgi FM’i susturuyorsunuz veya susturmaya çalıyorsunuz veya şahsi çıkarlarınıza dokunacağını düşünerek aba altından sopa göstermeye çalışıyorsunuz, Boyabat Ezgi Fm radyosunun tek suçu Radyo Yöneticisi Gülşen Koçyiğit’in Davut Koçyiğit’in eşi olması mı? Niçin, Radyo yerine Davut Koçyiğit’in haber yaptığı 5 siteyi kapattırmıyorsun?

Boyabat Ezgi Fm Radyosu'nun yayınlarının bu şekilde susturularak haberciliğimizin önüne geçilemeyecek tam aksine basın yayın meslek ilkeleri çerçevesinde eleştirilerimize devam ederek, Boyabat’ımızın daha iyi hizmet almasını sağlamaya devam edeceğiz.

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: olyar 11 03 2015 15:27
ezgi fm maddi ve manvi çözüm ve desteğe hazırım.

12. Yorum: bilemezsinki 11 03 2015 06:33
bir radyomuz vardı dinliyodk boyabatn radyosu diyodk insallah açılır en kısa sürede o radyoda reklam ve müzikten baska bisi yoktu kimseyi rahatsız edecek...

11. Yorum: mehmet ali günel 11 03 2015 05:59
kapatılma sebebi nedir bilmiyorum. mahkeme kararı mıdır. başka şey midir bilmem ama yıllardır davut beyin ve son zamanlarda da gülşen hanımın çabalarıyla ayakta durmaya çalışan bir işletme idi. eğer eleştiri yapıldığı için kapatıldıysa ve bunu da şefik bey yaptıysa uygun olmamış. bu insanlar maddi olarak zaten zor ayakta duran insanlar özveri ile ilçemizde bir hizmet vermeye çalışıyorlar. yanlış ta yapmış olabilirler, ama çözüm kapatma yönünde olmamalı belki bir gün iki gün farklı yayın cezası falan olabilir. içeriği ile ilgili haberler yapılırsa doğrusunu öğreniriz.

10. Yorum: vatan 11 03 2015 00:07
sayın davut bey ; öncelikle geçmiş olsun umarım yayın hayatınıza tekrar geri dönersiniz , peki yayının durdurulma gerekçesini bizimle paylaşırsanız radyonun neden kapatıldığını birde belgelerden görürsek ona göre kamu vicdanı rahatlayacaktır.

9. Yorum: gerçekvatanperverler 10 03 2015 22:59
bunlardan her şey beklenir,çünkü bunlar fitne fesadın ta kendileri ,daha bu belediye başkanının neleri çıkacak hep birlikte göreceğiz,bunu detekleyenlere bir şey demiyorum gerçekleri bilmedikleri için,fakat bu kişinin arkasındaki sadece ve sadece kendi çıkarını düşünen sinop a nifak tohumları ekmek isteyen rantcılar var bir de onlar da inşallah hak gelir batıl zail olurda cezalarını çekecekler allah ın izni ile.
bakın vekillik aday adaylığında vekil kimin olacağı az da olsa netlik kazanınca çıkarcılar nasıl ters açı oldular.inşallah ak parti sinop millet vekili tertemiz dürüst çalışkan bilğili ve de ilerleyen zamanlarda bakanlık erilecek bir kişi geliyor allah ın izni ile bekleyin az kaldı.

8. Yorum: yalan söleyen ölsün 10 03 2015 22:26
yalandan kim ölmüş

7. Yorum: hadi 10 03 2015 21:39
cömert'in yanına

6. Yorum: sustururlar... 10 03 2015 21:32
mantık ne?
eleştirmeyeceksin!
eylem yapmayacaksın!
hak aramayacaksın!
uslu uslu işine, evine, okuluna gidip geleceksin!
örneğin;
kaste mi! okumak istiyorsun!
bakın bir çok kaste! sizler için çanla başla haber topluyor(!)
hep birlikte aynı haberleri sizler için derliyor! sonra bu kadar aynı haber hiç yalan olur mu??? lay lay lom...
hani bir türkü vardır. örneğin şöyle okusak;
yalan yuva yapmış iğde dalına,
doğru haberler heybeden düşmüş gördün mü?
70 kabak başlı adam, çocuklu bir kadını dövmüşte,
bre gafil, bu yalanı söylerken hiç düşündün mü!
bakın halkımıza bir paket hazırlanıyor! ramazan paketi değil herhalde!
susturma pakeketi! her zaman yiyecek,içecek,yakacak paketi olmaz ya!
paket açılınca! kımmmmm!!!???...

5. Yorum: oğuz 10 03 2015 21:27
ş. çakıcı deyip duruyordunuz...kapasite meselesi bu herkes başkanlık yapabilir mi anlamışsınızdır umarım...

4. Yorum: saraydzü 10 03 2015 20:59
şefik beye oy atan onun yanında gezen sözde memleketini sevenler buna ne diyecekler bakalım bu adama oy değil selam bile verilmez artık yazıklar olsun akp hükümetine yuhlar olsun şefik beye

3. Yorum: yorumcu 10 03 2015 20:25
sizde gazetecilik anlayışı yok davut bey siz eleştiri nasıl yapılır bilmiyorsunuz eleştiri dediğin gazetecilik anlayışı ile yapılır. belli bir siyasete bağlı kalınarak yapılmaz

2. Yorum: engindeniz 10 03 2015 20:12
bunların hayatı yasak sansür kendilerinden olmayana seçildiği gün ekmekte yok suda yok diyen birinden ne beklenirki

1. Yorum: boyabatlı33 10 03 2015 19:51
başkan yapmamıştır başkan demokrasi özgürlükleri engellemez }}}}}}}


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390904


Tasarım:DtGaNi