Yayın Tarihi:10 03 2015 19:44(4302)

Boyabat'ta Engelli Kadının Aracının Aküsünü Çaldılar

Sinop'un Boyabat ilçesinde bedensel engelli 35 yaşındaki Sultan Bayrak'ın akülü engelli aracının aküsü çalındı.

Sinop'un Boyabat İlçesi'nde bedensel engelli 35 yaşındaki Sultan Bayrak'ın akülü engelli aracının aküsü çalındı. Polise şikayette bulunan Bayrak, "Hırsıza seslenmek istiyorum. Herkes bir engelli adayıdır. Lütfen akümü geri getir" dedi.

Sinop'un Boyabat İlçesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Sultan Bayrak, 5 yıl önce geçirdiği bir trafik kazasının ardından belden aşağısı felç oldu. Bedensel engelli Sultan Bayrak'ın kullandığı akülü engelli aracın aküsü, evinin önünden kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Akülü aracı sayesinde çarşıya çıkabildiğini söyleyen Sultan Bayrak, "Dışarı çıkmak için aracıma bindiğimde aküsünün olmadığını fark ettim. Akü çalınmıştı. Polise ihbarda bulunduk. Kim neden böyle bir şey yapar anlamıyorum. Akülü aracıma binip evimin önüne asansör yardımı ile inebiliyor ve komşularımla sohbet etme, alışverişe çıkabilme imkanı buluyordum. Ama vicdansız bir hırsız geldi bütün umutlarımı aldı gitti. Ben hırsıza seslenmek istiyorum; Herkes bir engelli adayıdır. Lütfen akümü geri getir" dedi.

Aküsünün çalınmasıyla mağdur edildiğini ifade eden Sultan Bayrak, "Eşim özel sektörde çalışıyor. Güçlükle aldığımız akülü aracımız, yaşamımı kolaylaştırıyordu. Eşim işi bırakıp çıkamıyor. Okuldan kızım için arıyorlar, gidemiyorum. Oğlum için parka çıkmak ve onunla zaman geçirmek istiyorum, maalesef yapamıyorum" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: devam edin 13 03 2015 06:24
ülkenin durumu kardeşim bu çünkü hırsızlık bu ülkede pirim yapıyor çünkü cezası yok

12. Yorum: boyabatlı ist 12 03 2015 18:58
arkadaşın dedeği gibi büyük baş hırsızlar ne oldu. başa getirdiniz alkışladınız. .şimdi bu aküyü engelli aabasını çalanda biliyorki büyük hırıza birşey olmuyor alkışlıyorlar banada birşey olamaz. diyor. şu anda tv de ikbal şiir okuyor. ya 3 .4 cü kocası. ilihilerle malı götürüyor. görüntü müslümanlığı bunlar. bizler müslümanlğımızı sadece sözde yaşayan yaşamda yaşamayan insanlar haline geldik. neden müslümanlığımızdan şüphemiz var.yerlerde sürünen vatandaşa diyanet vatandaş para toplayıp akülü sandalye alamazmı. aküyü camide toplanan paralarla alınazmı. mercedese binen diyanet hac paralarını dolar çevirip 16000 dafazla alan diyanet engellilere yardım edemezmi

11. Yorum: demokratik 11 03 2015 05:38
yardım edelim madem dile getirdiniz ön ayak olun alalım.

10. Yorum: harekete geçelim 11 03 2015 04:45
ah vah demenin bir faydası olmaz el birliğiyle bir akü alalım herkezin bi katkısı olur fiyatı yüksek bişeyse eğer gazete yetkilileri hemen bir fon oluşturun kardeşimizin ihtiyacını görelim. yok değilse ben karşılama isterim

9. Yorum: küçük hırsız 11 03 2015 03:33
büyük hırsızlık yapana ne dediniz ki küçüğüne kızıyorsunuz

8. Yorum: vatan 11 03 2015 00:03
yazıklar olsun, ülkemizde şu an hırsızlık suçu ne yazık ki gerekli cezaları almıyor, birçoğu tutuksuz yargılanmak üzere ya serbest bırakılıyor ya hükmün açıklanması geri bırakılıyor ya da açık cezaevlerinde 3 ay yatıp çıkıyorlar. bu toplumun yarayan kanasına ne yazık ki merhem olmuyor. bizi temsilen mecliste bulunan vekillerin bir an önce bu kanunun değişikliğiyle hırsızlığın katalok suçlardan sayılmasını istiyoruz.

7. Yorum: boyabatlı 10 03 2015 22:28
bu aküyü alan şerefsize sesleniyorum alma mazlumun ahını çıkar ahaste ahaste anladınmı insan kılığında dolaşan müsfette

6. Yorum: enver güner .ümraniye/ is ... 10 03 2015 22:11
yok yok hayır boyabat ta olmaması gereken böyle bir haber .inanmam benim insanlarım böyle bir şey yapamaz yapmaz bunu yapanların çıkması lazım ortaya boyabattlıya bu leke sürülemez asla.

5. Yorum: oğuz 10 03 2015 21:39
boyabat belediyesi, adını bilmiyorum ama boyabatta yerlerde sürünerek giden bir engelli adam var?onun arabası da çalınmıştı...dün adamı gördüm ağlıyordu ne oldu dedim belediye araba verecem dedi vermiyor artık dizlerim yara oldu sürünmekten diyordu?

4. Yorum: gurbetteki öz boyabatlı 10 03 2015 21:11
kutsal toprakların adını lekeleyen bu hırsız derhal yakalanıp, boyabatlı olmaktan ve boyabatımızdan atılmalı veya belediye tarafından zehirlenip dereye atılmalıdır.

3. Yorum: çalıyorlar fakat... 10 03 2015 20:54
çalarlar kardeşim çalarlar!
bedensel engelli kardeşimizin arabasının aküsünü de çalarlar! yaşlı teyzemin, amcamın bastonunu da çalarlar!
çalmak!!!
kendine ait olmayan, haksız yere elde edilmiş ne varsa almak! çalmak değil midir?
kimi kafalarda bu çalmak fiili, artık masum bir sözcük olarak yer etmeye başlamadı mı?
kimileri ne diyor?
çalıyorlar! fakat işte yapıyorlar!!!
eeee mantık bu olunca!
çalar da! çırpar da! yürütür de! malı götürür de!
gözlere, yapılan işler gösteriliyor!
kulaklara, yapılan işler duyuruluyor!
dillere, yapılan işler söylettiriliyor!
bir günde yapılan bütün işleri ben görüyüm! ben duyuyum! ben dillendireyim de be kardeşim!

2. Yorum: duyarlı 10 03 2015 20:45
bu şerefsiz bulunursa lütfen teşhir edilsin bunu yapan boyabatlı olamaz gerçi türkiyede kanun yokki yakalansa bile sikayetcimisin diye soruyorlar

1. Yorum: engindeniz 10 03 2015 20:07
benim boyabatlım bu kadar vijdansız olamaz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395190


Tasarım:DtGaNi