Yayın Tarihi:11 03 2015 23:22(3419)

KUZKA Genel Sekreteri Ramazan ÇAĞLAR Görevine Başlamıştır

Kalkınma Bakanlığı’nca Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Genel Sekreterlik görevine atanan Ramazan ÇAĞLAR, 11 Mart 2015 tarihi itibarıyla görevine başlamıştır.

1979 Çorum İskilip doğumlu olan Ramazan ÇAĞLAR, ilk, orta ve lise öğretimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2001 yılında Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden ikincilikle mezun olmuştur. ÇAĞLAR, sırasıyla Serhat İlleri Kalkınma Birliği AB Bölgesel Kalkınma Programı KOBİ Bileşen Koordinatörü, Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği, TR90 AB Bölgesel Kalkınma Programı Teknik Koordinatörü ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı olarak görev yapmıştır.

2010 tarihinden itibaren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nda, Uzman olarak görevini sürdürürken Kalkınma Bakanlığı tarafından TR82 Bölgesi illeri olan Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta faaliyet yürüten Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’na (KUZKA) Genel Sekreter olarak atanmıştır. İyi derecede İngilizce bilen ÇAĞLAR, ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji, Siyaset Sosyolojisi, Göç Çalışmaları, Bölgesel Kalkınma alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394151


Tasarım:DtGaNi