Yayın Tarihi:20 11 2015 21:07(2060)

Sinop'ta Kur'an Kursu Öğreticileri Bir Arada

Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan, Sinop İl Merkezinde görev yapan Kur’anKursu Öğreticileri ile İl Müftülüğü Çok Amaçlı salonda bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya İl Müftüsü Mustafa Erkan, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Konukçu ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı. Gündeme ilişkin konu ve duyuruların ardından bir konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa Erkan “ Sinop’ta Kur’an Kursu hizmetlerini bulunduğu seviyeden arzu edilen  seviyelere çıkartmak için getirmek için çok çalışmalıyız. Bu manada Kurs öğreticileri olarak sizlere çok iş düşüyor. Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalar yürütmek, Aile İrşad ve Rehberlik Bürosunu tam manasıyla amacına hizmet eder hale getirmek ve Sinop’ta ulaşılmadık aile bırakmadan gece gündüz gönüllülük esasını gözeterek çalışmak boynumuzun borcudur” dedi.

Müftülük olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ifade eden İl Müftüsü Mustafa Erkan “ Bu tempoyla hep beraber el ele gönül gönüle vererek çalışırsak, arzulanan hizmetleri gerçekleştirmek hiçte zor olmayacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Haber:Ahmet ERMİŞ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

29179


Tasarım:DtGaNi