Yayın Tarihi:21 11 2015 01:24(2144)

İl Müftüsü Erkan Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan  ve Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam ilebirlikte Durağan İlçe esnaflarından Ömer Yurtseven’i işyerinde ziyaret etti.Her fırsatta esnaf ziyaretlerini geçekleştirdiklerini belirten İl Müftsü  Mustafa Erkan Şunları söyledi " Görev ve sorumluluk bilinci ile herkese eşit hizmet anlayışında olduklarını ifade eden İl Müftüsü Erkan “Yaptığımız esnaf ziyaretlerimizle, esnaflarımızın sorunlarını yerinde dinliyor, onlarla iletişim halinde olmanın hizmetlerimizin etkin ve verimliliği açısından daha yararlı olacağını düşünüyoruz. İmkan dahilinde esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunup, daha doğru ve sorunsuz işlerin olmasını hedefliyoruz. Ayrıca İlimizde son yıllarda çok ciddi bir gelişim ve ilerleme içerisindedir. Birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek, gerçekleştirilen çalışma ve girişimler, bu kalkınma ve ilerlemenin olumlu sonuçları olarak, halkımıza ve esnaflarımıza fayda sağlayacaktır” dedi.

Ömer Yurtseven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “bu şekilde esnaf ziyaretlerinin son derece memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.Ahilik bilinciyle çalışan esnafımızın kafasına takılan, helal-haram noktasındaki sorularını bire bir sorarak öğrenmesi son derece faydalıdır.”dedi.

Haber: Ahmet Ermiş

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33409


Tasarım:DtGaNi