Yayın Tarihi:04 03 2016 18:32(2929)

Jandarma Genel Komutanı Org. Galip Mendi Sinop’a Geldi

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birlikleri ziyaret ve denetleme amacıyla ilimiz de bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Valiliğe gelişinde Vali Özata Çetinkaya tarafından karşılanan Orgeneral Galip Mendi, Valilik Makam girişinde Sinop Valiliği Şeref Defterini imzaladı. Sinop Valisi Özata Çetinkaya ile makamında sohbet eden Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini ileten Vali Özata Çetinkaya kendilerine Sinop’a özgü çektirme gemi modeli hediye etti.

Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi’nin nezaket ziyaretine Kastamonu Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Sinop İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Sayın Şefaattin Serten, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ve İl Emniyet Müdür Vekili Yüksel Ateşoğlu'da eşlik etti.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122985


Tasarım:DtGaNi