Yayın Tarihi:05 03 2016 03:22(1820)

Vali Günaydın, KUZKA’nın Yeni Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kastamonu Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Günaydın, kısa bir süre önce ihalesi yapılarak yapımına başlanan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın Yeni Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, KUZKA Genel Sekreteri Ramazan Çağlar ve yüklenici firma temsilcileri ile birlikte yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma temsilcisinden hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Kuzeykent Mahallesi, Araç Muayene İstasyonu yanında yapımına başlanan Ajans Hizmet Binası, yaklaşık 6 bin metrekare arsa üzerine inşaa ediliyor. Binanın şimdiye kadar inşaat zemininde fore kazık sistemi tamamlanırken, yakında temelinin atılması planlanıyor. 5 bin 153 metrekare kapalı alana sahip bağımsız bina inşaatı ve çevre düzenlemesini kapsayan Ajans Hizmet Binası yapımının 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123811


Tasarım:DtGaNi