Yayın Tarihi:05 03 2016 19:24(2528)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

4 Mart 2016 Cuma akşamı saat 19:00'da Çamlıca Tepe Düğün Salonu'nda Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'nın himayesinde, Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programı düzenlendi.

Programda Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Yasemin Barlak, "Türk İslam Geleneğinde Kadının Yeri ve Önemi" ile ilgili bir konferans verdi.

Konferansın devamında, Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu bir konser verdi.

Konferansa ve konsere, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Boyabat Jandarma Garnizon Komutanı Erdal Uçar, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Çoşar, Mülki amirler ve halk katıldı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: öz boyabatlı 05 03 2016 23:12
doğru söylüyorsun be kardeş bu güne kadar hep böyle yapmadılarmı

1. Yorum: evet 05 03 2016 21:27
iki karanfil bir türkü kadınların tüm dertleri bitti ne güzel bu kadar kolaydı herşey niye akıl etmediniz ey ahali bunca zaman kalkın protokol koltuğundan oraya şehit analarını bacılarını oturtun ezilen sömürülen dayak yiyen kadınları oturtun işte o zaaman bu gün anlam bulur sahte gülümsemeler salona doldurduğunuz yandaşlarla gün kutlarsanız siz dahil kimse için bu günün anlamı olmaz sadece fotoğraf karesi olur o kadar..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122255


Tasarım:DtGaNi