Yayın Tarihi:05 03 2016 23:07(1700)

Sinoplular Yine Rekor İçin Kan Verecek

"Türkiye'nin en mutlu şehri" Sinop, mutluluğunu kan vererek İstanbullularla  paylaşacak, Esenler'de kendi kan bağışı rekorunu kırmayı deneyecek.

Yapılan araştırmalara göre üst üste 2 yıldır Sinop, "Türkiye'nin en mutlu şehri..." Sinoplular, bu mutluluklarını kan vererek İstanbullularla paylaşıyorlar. 1 ünite kanla 3 kişinin hayatının kurtulabildiği gerçeğinden hareketle, Esenler Belediyesi’nin desteği ile Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) "Tek Damlası Hayatın Bir Parçası" sloganıyla, İstanbul’da kendi kan bağışı rekorunu kırmayı deneyecek.

Geçtiğimiz yıl SİNDEF'e bağlı İstanbul’daki 100 derneğin katılımı ile gerçekleştirilen kampanyada bin 20 kişi kan vermişti. Bu yıl ise kan bağışında hedef, bin 500. Hayat kurtaracak bu rekor denemesi için Kızılay, Esenler Dörtyol Meydanı'nda bin 800 kişi kapasiteli "Kan Bağışı Çadırı" kuracak. 40 kan alma ünitesi ve  20 dinlenme yatağının hazır bulunacağı alanda en çok kan bağışında bulunan derneklere çeşitli hediyeler verilecek.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile yüzlerce Sinoplu'nun katılacağı yeni rekor kan bağışı denemesinde, sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı

Tarih : 06.03.2016 Pazar
Saat : 13.00
Yer : Dörtyol Meydanı / Esenler

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

124218


Tasarım:DtGaNi