Yayın Tarihi:06 03 2016 02:51(2398)

Kayyum atanan Zaman bu manşetle çıktı

Kayyum atanan Zaman gazetesinin bugünkü manşeti olay oldu.

Mahkeme, Zaman gazetesine kayyum atadı. Feza Gazetecilik A.Ş.'ye Sezai Şengönül, Avukat Tahsin Kaplan ve Avukat Metin İlhan'ın kayyum olarak atandı. Atanan kayyumlar binaya geldi. Ancak kayyumlar baskıya yetişemeyince gazete ''Anayasa askıda'' manşetiyle çıktı.

Zaman gazetesi, buna rağmen karanlık baskıyla çıkarak "Anayasa askıda" manşetine imza attı. Gazetenin yazarları da yazılarına devam etti.

Haber: Haber3

Facebook'ta Paylaş
19. Yorum: sabri 09 03 2016 03:58
ey ahali fethullah gülen bey neden ne sebeple suidi arapbistan da arananlar listesinde idi başına neden ödül konmuştu da oradan neden ne sebep kaçırıldı.

18. Yorum: antihashasi 08 03 2016 01:38
2010 kpss de yaptığınız yolsuzluğu cumle alem biliyor soruları ahlaksızca yandaslariniza verdiginiz cumle alem biliyor neyin ispatından bahsediyosun sayın paralel kardesim ben ispat etsem ne etmesem ne badem bıyıklarıniz dökülsün insallah..

17. Yorum: far far away 07 03 2016 20:58
14 .yorumcu iddia eden sensin müfteri iddasını ispatla mükelleftir....olmayan bişi ispat edilmez....var diyen ispat eder....üstad bedüiüzzaman bunu şöyle acıklar var olan bişi somuttur ispatlanabilir yok olan bişi ispatlanamaz der.....buna senın kafacazın calışmoyor mu?

16. Yorum: antihashasi 07 03 2016 18:26
hakikat adlı kardesim şikayet etmedin mı diyosun kime edecektim yıllarca kol kola gezdikleri siyasi parti iktidarının yetkililerine mı okyanus ötesine selam gönderenlere mi sen gevezelik diyosun da yıllarca kader birliği yaptığınız insanlarla neden bu hale geldiniz ölülerinizi bile kaldırıp referandumda evet oyu verdiriniz diyen o sözde hoca ne oldu da beddua eder oldu bu insanlara sen hala 2010 kpss de soruları nasıl yandaşlarına ulaştırdıklarını bilmiyorsan benim diyecek hic bir sözüm yok... not: hicbir partiye sempatim yoktur..

15. Yorum: hakikat 07 03 2016 17:58
antihaşhaşi denen zat- ı muhterem böle bişi varsa sende bunu görüp biliyosan şahit olmussan ve bunu gerekli yerlere iletip şikayet etmediysen sanada yazıklar olsun,şimdi çıkıp şöyleydi böyleydi diye gırtlak patlatma gevezilikden başka bi anlama gelmiyor...

14. Yorum: antihashasi 07 03 2016 16:32
11. yorumcu gözümle gordigum seyi soyluyorum sınavlarda gözümün önünde sınav sorularını kendi yandaslariniza dağıttınız polis okulu sınavı sorularını dağıttınız evet mekkeli müşrikler bile bu kadar sahtekar duzenbaz degildi elhamdulillah müslümanım sen bu benzetmeyi yaparak tam o sözde hocana layık biri olmussun hani su soyadı ile bağdaşmayan hoca hani surekli ağlayan hoca ühü ühü... 10. yorumcuya gelirsek ben soruları dağıttığınızı gözümle gordum velev ki yalan soyluyorum allah beni yerin dibine soksun sen dagitmadiklarini iddia edebilir misin ????

13. Yorum: vatandaş 07 03 2016 03:58
pkk'lıların malına bile el koyamayan hükümet suçu sabitleşmemiş hatta dava bile açılmamış bir hadise iddaasıyla mallara kayyum atıyor.

12. Yorum: vatandaş 07 03 2016 03:55
yaşasın zalimler için cehennem!!!!!!!!!

11. Yorum: far far away 07 03 2016 02:31
1 8 9 yorumcular gerçekten mekkeli müşriklerden farkınız yok dicem ama haksızlık olur onlar yaşadıkları dönemde en azından daha mertti konumlarının hakkını veriyordu inanmıyorlardı ,sizler müslümanım deyip milletin malına mülkünü gasp edip dinin içini boşalttınız yuhhhh olsun sizlere müslüman geçinen münafıklar

10. Yorum: herkul 07 03 2016 02:23
8 ve 9cu yorumculara bi hodri meydan eğer söylediğiniz şeyler doğru ise allah beni,çoluğumu, çocuğumu bütün sevdikleri yerin dibine batırsın(%100 eminim doğru olmadığınada)....eğer doğru değilse sizde aynı şekilde yemin eder misiniz?ben yurekten aminnnnn diyorum sizinde yüreğiniz yetiyorsa amin değin

9. Yorum: uzaklardan 06 03 2016 08:32
4. yorumcu sizin okyanus ötesindeki de bize israili hatırlatıyor.papaz eli öpmeyi hatırlatıyor. okyanus ötesine sorda otoriteye itaat ne demek bizde öğrenelim.ş cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşenmiş.sen bir kere tesettür füruattır ne demek onu öğren. ebü cehilin bile ne oldğu belli idi ama sizin ne olduğunuz bile belli değil.şükğrler olsun yaradana sizi bu hale getirdi.

8. Yorum: antihaşhaşi 06 03 2016 06:27
4. yorumcu allah var gam yok lafı rahmetli ömer lütfi mete'ye ait bir söz ve eminim yaşadıgı zaman zarfında o muhterem de bu oluşumdan nefret ederdi çünkü hiç kimse allah kur'an diyerek haksızlığın dibine vuranları ve milyonlarca gencin hakkını yiyen insanları sevmez.. kendilerinden olmayanlara sürüngen gözüyle bakan ve son seçimlerde hdp ye oy veren bir oluşum nasıl olur da islama hizmet edebilir.. hükümeti sev ya da sevme ama vatana ihanetin hiçbir kabul edilir tarafı yoktur kişi sevdiğiyle beraberdir...

7. Yorum: özkan 06 03 2016 06:22
kim ihanet içindeyse, kim zulmediyorsa, kim yalan işlere girişmişse.. zalimler için yaşasın cehennem

6. Yorum: zaman... 06 03 2016 05:22
sayın başbakanımız iran'da, bir gazeteye ve bir şirkete yapılan operasyonlarla ilgili görüşlerini açıkladı.
" bu yapılanlar hukuki süreçlerdir, siyasi süreçler değil!"
" bu sürece hiç bir müdahalemiz olmamıştır!"
operasyon yapılan bu yapının düşünce sistemlerini ve uygulamalarını hiç mi hiç benimsemedim. geçmiş zamanlarda yaptıkları hukuksuz ve vicdansız kimi uygulamaları hala hafızalarda!
nasıl unutulur ki! kimi uygulamaları genel düşünmek hep ilke olmalıdır!
hükümetin, bu yapının en can düşmanı gibi ona saldırması ortada iken,
sayın başbakanın "bu sürece hiç bir müdahalemiz olmamıştır" demesi yalnız bu yapıya ilişkin değil, tüm normal düşünceye sahip kişilerin aklı ile oynandığının bir göstergesi değil midir?
zaman, su gibi akıp gidiyor...
zaman, yaşamlarda nasıl değişikliklerin olduğunu gösteriyor...
zaman, hayatın hep aynı rotada gitmediğini gösteriyor...
dün onlara...
bugün bunlara...
yarınlarda var...
yarınlar!!!...

5. Yorum: usta 06 03 2016 05:19
etme bulma dünyası...alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....eden bulur...

4. Yorum: herkul 06 03 2016 04:41
1.yorumcu bu sözün mekke bana müşriklerini hatırlattı....ama unuttuğun bişi var allah var gam yok 😊😊㈴
2;

3. Yorum: haha 06 03 2016 04:31
yaa vakti zamanında yok fatih camii bombalanacaktı yok bülent arınca suikast yok sümeyye erdoğana suikast yüzbaşıların elinde adres kağıdı bulunmuş içeridi atıldı. ilker başbuğ'u terörist muamelesi yapanlar sizler değil misiniz? iyi oldu sizlere. yanarım tayyip beyin kişisel sorunu devlet sorunu haline geldi ona yanarım

2. Yorum: mezardakiler 06 03 2016 04:18
bu hukuksuz ve yasadışı uygulamayı kınıyorum.ancak 2011 referandumunda tüm milliyetçi vatanseverler bakın bu referandumu akp kendi lehine kullanacak hayır oyu kullanın diye bas bas bağırırken mezardakiler bile çıksın evet oyu kullanın diyenler umarım bu durumdan ders aldılar bir bakıma elleri kırıldı.inşallah allaha dua ediyorumki o referanduma destek veren diğer kurum ve kişilerde en yakın zamanda elelrim kırılsaydıda evet demeseydim derler.gafley ve ihanet kokan sadece 7 haziran sonrası 336 şehidimizin kanına giren açılımcı politikayı yapanlar ve oy verenler sizin yatacak yeriniz bile yok siz iki cihanda ümitsiz vakalarsınız kahrolun.

1. Yorum: uzaklardan 06 03 2016 03:44
bu günler bile iyi günleriniz.daha karanlık günler bekliyor sizi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123702


Tasarım:DtGaNi