Yayın Tarihi:07 03 2016 18:56(3163)

Kimliğimde kaçak saray resmi istemiyorum

Yeni kimliklerin arka yüzünde "Kaçak Saray" resmi bulunuyor. Özellikle sosyal medyada bu kimliklerin istenmediği yönünde oldukça fazla paylaşım var.

Bizde merak ettiğimiz için soruyoruz, koskoca Türkiye'de "Kaçak Saray"dan başka bir eser yok mu?

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: sami biberoğulları 04 04 2016 04:24
sadece merak ettiğim için soruyorum.

23 nisan 1920 de egemenliği kayıtsız şartsız millete veren türkiye büyük millet meclisinin ilk binası kaçak bir saraymı yani?

çünkü bahsi geçen kimliklerdeki ''kaçak saray'' olarak ifade edilen resim ilk tbmm binasının resmidir de...

12. Yorum: demokrasi 08 03 2016 07:41
eğer bu sarayı akp hükümeti değilde muhalafet partilerinden herhangi biri yapsaydı,akp lilerde kaçak köçek lafları etseydi,şu an hepsi içerdeydi,demokrasi yok dersiniz birde.saray kaçakmıdır değilmidir bunu tapudan öğrenebilirsiniz :) :)

11. Yorum: vatandaş 08 03 2016 01:48
cumhurbaşkanının kendi vesikalık resmini koymadığına dua edin!!!!!

10. Yorum: diktatör 08 03 2016 01:22
-hani diktatör vardi, ama siz bu sayfalarda istediginiz gibi ahkam kesiyor yargiliyor ekiyor biciyor asiyor gasiyorsunuz hani diktatör vardi.
-bak bak, bundan 15 yil öncesi namussuzum birakin devletin basina hakareti kötü ilce baskaninin karsisinda dizinizin bagi cözülürdü bu yalanmi, ama bu güruh böyledir ve osmanliyida bu istemezük jöntürk cetesi yikti yetkim olsaydi vallahi özel mezbahane yaptirirdim

9. Yorum: gerçek 07 03 2016 23:42
az olmuş bu kadar hizmet yapmış olan reis in resmi olmalı idi türkiye sarayı güzel aslında 3 5 kendini bilmez çıksada önüne sen devam et bu millet seninle.

8. Yorum: sinirli 07 03 2016 22:15
kaçak saray yerine
daha değişik imgeler kullanılabilirdi
mesela, bir lale, bir gül,
milleti temsil eden tbmm,
türkiye haritası,
hücuma geçmiş akıncı ordusu,
selimiye, süleymaniye veya sultan ahmet camii,
istanbul boğazındaki üç köprüden biri,
kelaynak kuşu,
ankara veya van kedisi,
ankara keçisi, anadolu parsı
kısaca bu ülkede yaşayanların
hepsinin sahiplendiği bir imge olmalı
bu imge kaçak saray değil

7. Yorum: kırkdokuzbuçuk 07 03 2016 23:30
akp ye oy verenler bu kimliği taşıyabilir ama ben oy vermeyen yüzde 51,5 vatandaştan biri olarak bu kimliği istemiyorum.ve o kimliği mecbur kalmadıkça cebime bile koymayacağım.ehliyetimle idare edecem.yakında ehliyetlere ve paranın üzerinede kendi resimlerini koyarsa o zaman ne halt yiyeceğiz bilemiyorum.ya kardeşim ben istemiyorum bu fotoğrafı kimliğimde.kim ne derse desin o saray hakkında millet ikiye bölünmüştür.işi bu hale getirenler bu nefreti yaratanlar düşünsün neden istemiyoruz diye.koyarsın arka tarafa ortak değerimiz türk bayrağımızı olur biter.germeyin bölmeyin bu milleti yeter artık.kimliğe koyacak sembölmü kalmadıda tartışmalı bir yerin fotosunu koyuyorsunuz.

6. Yorum: yazıklar olsun 07 03 2016 22:06
bu habere ve bu değerlendirmelere hiç. bir şey demiyorum yalınız eğer bu ülkede gerçekten demokrasi varsa bu bu ülkeyi yönetenler milletten yüzde 50 gibi bir oy aldılarsa ben bu resmi istemiyorum diyen kişiler yüzde kaçı temsil ediyor bu bir ikincisi sadece yüzde bir bile temsil hakkı olmayanlarının dediğimi olacak bu memlekete her zaman.cennet mekan abdülhamit hana kimler kızıl sultan lakabını takmaya kalktıysa (adi bir osman imparatorluğu düşmanı fransız gazeteci bunu söyledi bizim yerli osmanlı düşmanlarımızda bu saygısızlığa hala devam ediyor) ve bu yakışıksız ifadeyi kullanıyorlar şu anda günümüzde de yapılan tamda bu zihniyetin devamıdır.yani mevcut yöneticilerimize kimden gelirse gelsin acımasızca bir eleştiri gelsin de sorun değil yeter ki çamurun izi kalsın tek kelimeyle yazıklar olsun ya milletin desteğine resmen kin kusuyorlar

5. Yorum: öğretmen 07 03 2016 21:52
bence az bile olmuş keşke asrın liderinin fotoğrafı olsaymış!!!

4. Yorum: boyabatlı 07 03 2016 21:39
devletin başı cumhurbaşkanlığı makamını kaçak saray ismini takan mimarlar oadası şimdi pkk gösterilerinde,devlet kendi binasını yaparken kimden iç-zin alacakta kaçak saray olacak.devletimizin makam yeri hakkında böyle kelimeler kullannamak devletimize düşmanlık etmektir. rte yi sevmeyebilirsiniz ama onun üzerinden devlet düşmanlığı yapan zavallılar o zaman siz bu kimliği almayın

3. Yorum: 9.köy 07 03 2016 20:00
tc'nin sembolü kaçak saray mı?gecekondu dikenin ne günahı var?

2. Yorum: peki o zaman ? 07 03 2016 19:26
sizlerin istemediği ama halk tarafından seçilmiş cumhurbaşkanı tarafından yapılan yapıyı ileri zamanda sizin istemiş olduğunuz cumhurbaşkanı gelip o saraya oturduğunda o zamanda kaçak saray diyebilecek misiniz ?

1. Yorum: nasıl haber 07 03 2016 19:24
çok çirkin ve mesnetsiz bir haber.siz tc vatandaşı olarak oraya kaçak derseniz,başka birileri ne demez?orası bütün tc vatandaşlarının temsil edildiği bir yer.şiddetle kınıyorum sizi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115367


Tasarım:DtGaNi