Yayın Tarihi:07 03 2016 22:49(1703)

Hayaller suya düştü!

Aile ve sosyal politikalar Bakanlığı’na, ”BAKAN YARDIMCISI“ olarak atandığı ilan edilen AK parti 24.Dönem Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un daha önce Bakanlığın resmi web sitesinde bulunan fotoğraf ve biyografisinin bugün kaldırıldığı görüldü. Bu da Mehmet Ersoy’un BAKAN YARDIMCISI olmadığının somut bir belgesi oluyor!

HALKSESİ.COM Mehmet Ersoy’u herkes tebrik ederken,yaptığı haberde Ersoy’un atanmasının resmi gazetede henüz yayımlanmadığı uyarısını yaparak bunda bir iş var imasını belirtmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ersoy’un atanma kararını imzalamadığını ileri sürmüştü. Fakat buna rağmen Ersoy’un Bakanlığın resmi web sitesinde Fotoğrafının kullanılarak biyografisinin yazılması karşısında ise herhalde olundu inancı ile ”HE ŞİMDİ OLDU HAYIRLI OLSUN“ başlıkları ile haber yapmıştı.

Daha sonra Gazeteci Mete Çağdaş’ın imzası ile Türkiye’nin en çok okunan fenomen haber sitesi ODA TV’de aynı haber yayınlanmış ve bu haber büyük ses getirmişti.

Ve bugün Mehmet Ersoy’un bakanlığın resmi web sitesindeki BAKAN YARDIMCISI profilinden fotoğrafının kaldırıldığı ve biyografisinin SİLİNDİĞİ görüldü.Bu da Ersoy’un BAKAN YARDIMCISI olarak atanmasının gerçekleşmeyeceğinin bir göstergesi, olarak algılandı.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

121337


Tasarım:DtGaNi