Yayın Tarihi:30 04 2017 05:26(3080)

Boyabat'ta heyecan dolu anlar

Sinop Off-Road Kulübü (SİNOFF) tarafından Sinop’un Boyabat ilçesinde yapılan 2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak yarışı bu gün start aldı.

Yarışlar Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenleniyor.

Offroad Boyabat yarışı, bugün 29 Nisan 2017 Cumartesi saat 12.00’de Eski Otogar önünden verilen seremonik start ile başladı. Yarışların ilk günü Tayyareci Nuri Bey etabı gerçekleşti.

İlk günkü yarışlara 23 araba katıldı. 30 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan yarışların ikinci gününde ise Şehit Ömeroğlu Mustafa etabı yapılacak.

Pazar günü saat 11.05’de Daylı Stadyumu mevkiinde devam edecek. Yarış saat 19.30’da Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

368885


Tasarım:DtGaNi