Yayın Tarihi:01 05 2017 03:41(3880)

Sinop şaşkın!

Sinoplu Yusufbaş Akay, IŞİD’e karşı savaşırken öldürüldü.

Devrimci parti üyesi olduğu belirlenen Yusufbaş Akay’ın, Antakya sınırında PKK’nın Suriye kolu olan PYD saflarında IŞİD’a karşı yaptığı silahlı mücadele esnasında çıkan çatışma neticesinde vurularak öldürüldüğü belirtildi. Partinin yayın organından yapılan açıklamada; IŞİD çetelerine karşı savaşmak için mücadeleyi Rojava topraklarına taşıyan, Antakya sınırında cihatçı çetelerle girilen çatışmada ölümsüzleşen Enternasyonal savaşçı Yusufbaş Akay’ı anmak için Kadıköy Bahariye Caddesinde buluşuyoruz“ denildi.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: memati 09 05 2017 16:40
sevgili boyabat gazetesi size yakıştıramadım bu vesileyle bu hainlerin reklamını yapmiş oldüğünüz için sizi kınıyorum

3. Yorum: milat 01 05 2017 15:06
bakın bu şerefsizler neden trkiyeye geliyormuş bu hainlerin kendi açıklamaları: birleşik özgürlük güçleri (bög) merkez komutanlığı, 27 nisan 2017 tarihinde yusufbaş akay’dan oluşan 4 kişilik meryem güler müfrezesinin, akp-mhp faşist koalisyonuna karşı bir eylemi gerçekleştirmek için türkiye sınırından geçerken faşist akp’nin ordu birlikleriyle ve öso ve nusra çeteleri ile girdikleri çatışmada savaşçılarının şehit düştüklerini duyurdu.neymiş türkiyeye bombalı eylem için geçerken öldürülmüşler. ne hikmetse bu teröristi haber yapan boyabatgaetesi bu hainlere terörist muamelesi yapan ne bir yazı nede türkiyedeki yapacakları bombalı eylemden bahsetmiyor

2. Yorum: milat 01 05 2017 04:45
valla hiçte şaşkın değilim ışidde amarikanın köpeği beslemesi,pkk da pyd de her iki taraftan geberen leri cehennem de allah cc kızgın ateşi bekliyor inşallah,ateşleri bol olsun.vur mehmedim bunların alayına vur, bir gece ansızın git ve yok et işidi nasıl topraha gömdüyesen şimdi sıra bu sincarda vb sınırlarımızda ki pkk pyd de.bir gece ansızın giden yiğitlerim sözde sosyalist, özde amarika emperyalizmin maşşaları 250 pyd hainini gebertti,ver mehteri ver. şimdi bir zamanlar konjekturel ulusalcı rte düşmanı olanlar aslında savcı m.kiraı şehit eden dhkpc liler gebertilince,güya ekmek almaya gidiyordu diye günlerce masum propagandası yapılan berkin, dhkp-c ve pkk cemazelerinde yas tututanlar şimdi bu şahıs içinde yas tutarlar değilmi söde ulusalcı arkadaşlar

1. Yorum: haha 01 05 2017 03:45
devletin yapması gereken cenaze törenine katılan herkesi alsınlar istanbulda örgüt çökmüş olur böylelikle


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

365149


Tasarım:DtGaNi