Yayın Tarihi:03 05 2017 03:03(2608)

Boyabat Belediye Başkanı'ndan 1 Mayıs Mesaisi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle Boyabat'taki fabrikalarda çalışan işçileri ziyaret etti.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle Boyabat'taki fabrikalarda çalışan işçileri ziyaret etti. Boyabat Ekonomisinin belkemiği Tuğla fabrikalarda çalışan işçileri ziyaret eden Başkan çakıcı sonra ise diğer fabrikalarda çalışan işçileri ziyaret etti. İşçilerin 1 Mayıs Bayramını tebrik eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı onlarla bir süre sohbet etti.

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından; "ŞEHRİN İŞÇİSİ....İŞÇİLERİYLE BERABER...BİRLİKTE GÜÇLÜ BOYABAT...Helal kazancı ve emeği kutsal sayan, Boyabat'ımız için alın teri döken emeğin gerçek sahibi işçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kendilerinin ve tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladık, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmeleri temennilerinde bulunduk." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Boyabat Bülteni

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatbelediyesine 03 05 2017 06:17
eeeyyy boyabat belediyesinin başkan yardımcıları bürokratları yada akıllıları ya biriniz başkana resmi tatilde zorunlu işler hariç çalışma yasağı olduğunu niye demediniz aranızda hiçmi kafası çalışan yok.evet tüm ülkede büyük işletmeler ve resmi kurumlar hariç bu yasak çiğneniyor işçiye izin verilmiyor o ayrı ama başkanın bunu fotoğraflarla belgelemesine gerek yoktu.o fabrika sahipleri başkana uygun dille durumu izah edip fotoğraf çekilmemesi için uyarması gerekirdi.ha o zamanda başgan nasıl şov yapacadı zaten akp nin en iyi yaptığı şov.mesela boyabatın hamamı yok halyerinde tuvaleti yok ama off roadı var.ayaranımız yok içmeye misali

1. Yorum: jurnal 03 05 2017 06:12
ya başkan 1 mayıs ta normalde bayram ve resmi tatil.sen belki iyi niyetli olarak işçi ziyareti yapıyorsun ama aynı zamanda o işyerlerini ilgili kurumlara ihbar etmiş oluyorsun hemde belgelendirerek.bizim işverenler bir türlü profesyonelleşemedi.ben olsam bu fotoğrafların çekilmesine yayınlanmasına izin vermezdim.yarın bu o işçinin eline güzel bir delildir.başkan sen iyi bir kaç danışman bul kendine böyle olmaz.sana 1 mayısat düşen yapman gereken o gün tatil yapan dinlenen yada eğlenen bir işçi grubunu ziyaretti.bu paylaştığın haber yarın öbürgün ulusal basında sinop ili boyabat ilçesinde işçi bayramında işçiye çalıştırma veya işçi bayramında rezalet diye çıkarsa yakarsın o işyerlerini bunu bilmiş ol.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

368185


Tasarım:DtGaNi