Yayın Tarihi:18 01 2018 01:13(2245)

AK Parti İlçe Teşkilatından Ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Coşar, Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel ve İlçe Teşkilat Üyeleri, Boyabat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bekir İnebeyli, Sağlık Hizmetleri Müdürü Hülya Şen, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Bozkurt, Sağlık Hizmetleri Müdür Yrd. Ahmet Gezer, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd. Bilal Konak’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Yıldız açıklamasında; Teşkilat mensuplarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah en yakın zamanda yeni hastanemize taşınacağız. Hastane yönetimimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diler, işlerinde başarılar dilerim dedi.

Kaynak: Boyabat Son Haber.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 18 01 2018 18:43
ziyaret degil doktor istiyoruz sayın başkanlar yeni hastane açtınız tesekkür ederiz ama biz oraya kahve içmeye gitmeyecegiz..zaten sizin gibi kahvesini içecek kimsemiz yok bırakın yeni hastaneyi doktor getirin doktor..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367280


Tasarım:DtGaNi