Yayın Tarihi:13 05 2018 20:00(1309)

İYİ bir hayat için, ‘Hayata Saygı’ diyoruz

“Türkiye İyi Olacak” diye çıktık yola. Ülkemizin yönetimine talibiz. Hayatı daha iyi yapmak, hedefimiz. Bizim için hayat; doğamız, kültürel - tarihi mirasımız, değerlerimiz ve canlıya duyduğumuz saygının toplamıdır.

“Bu vatanı korumak ve hak ettiği noktaya çıkarmak boynumuzun borcudur” diyoruz. Vatanını sevmek; toprağını, suyunu, havasını, içinde yaşayanları, gönlünün en güzel yerine koymaktır. Her karışı ecdadımızın kanıyla kazanılan bu toprakların çoraklaşmasına, sularının kurumasına engel olmaktır.

Sokakta hayvanlar kavurucu sıcaklarda susuz, kara kışta barınaksız kaldığında İYİ bir hayat yaşayabilir miyiz? Yaradanımızın bize bahşettiği yağmurdan sonraki toprak kokusunun, bahardaki kuş seslerinin, denizin altındaki balıkların güzelliğine tanık olmadıktan sonra, sokakta tebessüm yerine öfke, tevazu yerine böbürlenme baskın geldiğinde, hayatımız ne kadar İYİ olabilir ki?

Bizi diğer toplumların önüne taşıyan değerlerimiz, ananelerimiz, en büyük zenginliğimiz olan kültürel ve tarihi mirasımız, maalesef maddiyat temelli yoz değerlerle yer değişiyor, yok ediliyor. Türkiye'de yaşayan insanı, hayvanı, bitkiyi ve onu besleyen toprağı, havayı, suyu ve tüm bunları bir arada tutan değerlerimizi korumak, en büyük sorumluluğumuzdur.

İYİ bir hayat için, ‘Hayata Saygı’ diyoruz.

Boyabat İYİ Parti Teşkilatı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

362717


Tasarım:DtGaNi