Yayın Tarihi:14 06 2018 21:22(1539)

CHP’li Barış Karadeniz Babalar Gününü Kutladı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutladı. Karadeniz, “Başarımız, evlat olarak babalarımıza vereceğimiz en güzel hediye olacaktır” dedi.

CHP’li Barış Karadeniz, Babalar Günü mesajında, babalarımızın hayatı öğrenme yolunda en önemli rehberimiz olduğunu söyledi. Karadeniz, şöyle devam etti:

“Geleceğimiz için gece ve gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla zorluklara göğüs geren babalarımızın bizler için önemini kelimelerle anlatmak kifayetsizdir. Hayatın tüm güzellik ve zorluklarında hep yanımızda olan ve varlığından güç aldığımız, babalarımız annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır.

Yüreğimizde her an sevgisini hissettiğimiz, şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımıza sadece bugünü değil, her günlerini babalarımıza özel bir gün olarak hissettirmemiz bizlerin elindedir. Bunu da babalarımıza layık bir evlat olarak kendimizi yetiştirmekle ve bize bıraktıklarını daha da ileri taşımakla başarabiliriz. Bu başarımız, evlat olarak babalarımıza vereceğimiz en güzel hediye olacaktır.

Değerli babalarımız hayatı öğrenme yolunda en önemli rehberimizdir. Annelerimizle birlikte, hayatın içinde yönümüzü ve doğruyu bulmamıza her zaman yardımcı olan en kıymetli varlığımızdır. Bizler evlat olarak, evlerimizde aşımızı huzurla yerken, okullarımızda dersimizi ezber ederken babalarımız, döktükleri her damla alın teriyle ülkemizin aydınlık geleceğini inşa ettiler. Ülkemizin geleceği ve yarınlarımız için sıra biz evlatlara geldiğinde babalarımızı, annelerimizi, ailelerimizin bütün büyüklerini örnek alarak milletimiz ve vatanımız için fedakarca çalışacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle tüm saygıdeğer babaların ve baba adaylarının ‘Babalar Günü’nü kutluyor; değerli babalarımızın evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzurla dolu bir ömür geçirmeleri diliyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

347439


Tasarım:DtGaNi