Yayın Tarihi:17 06 2018 05:01(2085)

İYİ Parti Afişlerine Sürekli Çirkin Saldırı Yapılıyor

16 Haziran 2018 Cumartesi - Boyabat Adnan Menderes bulvarı üzerinde Orman işletmesi önünde bulunan belediyeye ait panolara takılan İYİ Parti afişleri yırtılarak kaldırılıyor.

Edinilen bilgiye göre, Belediye’ye ait ve ücret karşılığı takılan bu afişler yerinde bir türlü durmuyor. İYİ Partililer takıyor. Kimliği belli olmayan kimliksiz kişi yada kişiler söküyor.

Geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce'nin de afişi yırtılırken. İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşenere ait afişler sürekli takılmasına rağmen sökülmeye devam ediyor.

Sökülen afişlerin resmini çektiğimiz esnada yanımızdan geçen vatandaşlar ise; ”Saygısızlığın bu kadarı olmaz. Kimler hazımsızlık yaşıyor da, bu afişler yırtılıyor." şeklinde ifadelerde bulundular.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: bana geçim lazım 19 06 2018 04:04
düzelüü seçimden sonaaa. belediyesi de aynı,cumhuruda.yapacak bişi yok şimdilik,bu adam azdı.gidişatı iyi deil.türkiyem için hayırlar olsun inşlh.adam benim gözüme baka baka boş konuşuyor yaa,allah aşkına salak mı görünüyorum ben.

6. Yorum: halkın içinden 19 06 2018 02:14
3 numaralı yorumcu hemşerim boyabatta adaleti nerde buluyorsun. bide zabıtalardan bahsetmişsin boyabatta zabıta görevini yapmıyorki zabıta cay satıyor. zabıtanın gözü önünde kavga oluyor zabıta içeri kaçıyor. hayır gelmez. ne diyelim yapacak birşey yok. allah ıslah etsin. bu güzel memeleketin sonunu hayır getirsin......

5. Yorum: yıldızlı 18 06 2018 22:49
geliyeahhhhhhhhhh ...

4. Yorum: bybt 18 06 2018 20:24
emniyetin tam gözü önünde olıyor bi de.. akpnin afişlerine ellense şafak operasyonu yaparlardı..

3. Yorum: nerede 18 06 2018 01:42
emniyet nerede adalet nerede yargı nerede polis jandarma zabıta adliye neredee eyyyy klanun yasanrrede hiçmi görmüyrsunuz bu kadar korkmayın görevinizi yapun kimde bı kenddini bilmez ... ları bulun ulan bu ne korku sarmış bu akp yi tesmine bile dahammül edemiyrlar 24 haxırandan sonra görün bakın adalet nasol oluyormuş

2. Yorum: seyfo 17 06 2018 13:57
8l ilde olduğu gibi boyabat akp'de korku başlamış.
topuklu efe'den bu kadar korkmayın be kardeşim "iyi" dir "iyi". mıllet ittifakının ayak seslerine kulak verın ey afiş düşmanı korkaklar.

1. Yorum: memleket 17 06 2018 08:53
neden bu kin neden bu nefret?madem ki herkes ülkesi için halkı için çabalıyorsa...hani nerde demokrasi.ben çok skıldım bu oyunlardan bu düzenden.ben bir ülke istiyorum.içinde sevgi saygı samimiyet barış kardeşlik biriktiren...ben bir ülke istiyorum göz yaşının akmadığı,canlıların ölmediği,korkarımki çok şey istiyorum.oysaki çok basit.mademki gerçekten bu ülke için varsanız bırakın koltuğu egoyu ırkçılığı gelin akpsi mhpsi chpsi hdpsi eleme verin çıkalım bu karanlık kuyulardan.
yeminle çok basit
yeterki tek isteğiniz güzellikse... ama korkarımki böyle gelmiş böyle gider!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

352573


Tasarım:DtGaNi