Yayın Tarihi:22 06 2018 16:01(2130)

Ak Partide 31. Bayramlaşma Neden Sadeleşti?

15 yıldır olağan bir şekilde düzenlenen, AK Parti Milletvekili, ilçe başkanı ve söz hakkı verilmesi gereken kişiler kürsüye çıkarak çalışmaları hakkında bilgi verilerek yapılan görkemli bayramlaşma, bu bayram neden yapılmadı?

AK Parti bayramlaşması bu yıl alışık olunmayan bir şekilde gerçekleştirildi. Genellikle yoğun bir katılım olduğu için Köprübaşı Parkı veya düğün salonununda yapılan ve medyanın katılımı ile yapılan, AK Parti bayramlaşması nedense bu bayram sade bir şekilde “Adet yerini bulsun” mantığı gibi seçim bürosunun ziyaret edildiği esnada, seçim bürosunda bulunanlar ile bayramlaşma gerçekleştirildi.

Hareketli ve yoğun 30 bayramlaşma gerçekleştiren AK Parti teşkilatı, bu yıl 31. bayramlaşmayı sade bir şekilde yapması akıllarda farklı soru işaretlerini beraberinde getirmedi mi?

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: gökbörü 25 06 2018 16:05
bakın 52/53 bandında bu işbiter demiştim , oldu , ayrıca kımse devlet beyı ülkücü hareketi tartışmasın , ülkücüler bu devletın balansıdır.rte -ülkücü hareketle başikan olmuştur.aynen yola devam...........

8. Yorum: murat57 23 06 2018 22:27
bu millet aklı selim düşünüp çok etraflıca bakmalıdır konuya, suriye politikası bile karar vermek için yeterlidir. kendi öz yurdumuzda ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz, vergi daireleri hariç heryerdeler ve artık ''işinize geliyosa böyle'' diyebiecek kadarda pişkinler. bu ümmetin tek yurdu türkiye'mi? biz osmanlı torunuyuz evet ama osmanlı imparatorluğu gerilerde kaldı.

7. Yorum: korku 23 06 2018 17:35
korku sardı tabi öle zorla gariban işçiui memura drece vaadi kurum müfürlerine baskı bilmem ne ile zorla gelecekdiniz devri bitiyor gelmesseniz işten atarız dite korkutarak garibanı ezme dönemi biyşyor herşey iyi olcak

6. Yorum: vatandaş 23 06 2018 00:33
kimin gidici kimin kalıcı olduğunu 25 haziranda görürsünüz. siz hayallerinizle 3 gün daha yaşayın.

5. Yorum: börü 22 06 2018 23:42
pazar akşamı görürsünüz sebebini:)

4. Yorum: 1.yorumcuya 22 06 2018 23:31
milaaad 16 yıldır bu lafları söylüyorsunuz sonuç???
hala anlamak istemiyorsunuz.
aslında sizde herşeyin farkındasın ama boş boş karın doldurmayan lafları söylemekten vazgeçmeyeceksiniz demi!!!

3. Yorum: beyler..! 22 06 2018 20:43
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız.
dünyayı zenginlerin etrafında döndürmeye çalışan zihniyet bir gün yok olmaya mecburdur. öyleki askerliği bile garibana yaptırıp zengin bebelerine askerlik yaptırmamak için bedelli üstüne bedelli çıkaranlara bu dünyada da ahirette de hesabı sorulacaktır elbet.
köylü gariban ali dayı şehit babası, kodaman veli beyde oğlunu bedelliden yararlandırıp askere göndermez fakat şehit cenazesinde partili sıfatıyla en ön safta yer alır. e tabi kurban olduğum yaradan bunun hesabını sorar elbet.
rabbim bizleri ne mutlu türküm diyemeyenlerden korusun inşallah.
rabbim bizleri israile eyy israil deyip el altından gemilerle mal petrol gönderip israille dost olanlardan korusun inşallah.
rabbim bizleri yıllarca fetö şerefsizini besleyip büyüten, askeriyenin kozmik odalarına sokan, açılım saçılım nidalarıyla çukurların açılmasına sebep olup terörü azdıranlardan korusun inşallah.

2. Yorum: gökbörü 22 06 2018 19:21
arkadaşlar ;
akp lı vs değilim , fakat adamlar 15 yıldır 7/24 sahadalar bir şirketten daha aktıf çalışıyorlar o yuzden diğer partıler gibi bayramdan bayrama değil her daim halkın nabzını tutuyorlar , bayramlaşma olsa ne olmasa ne !!!!!!!!!!!!!

1. Yorum: milad 22 06 2018 16:46
aşağıdan yukarıdan yolun sonu göründüğü için olabilir mi? eski heyecanları kalmadı. onlar da biliyorlar gidici olduklarını.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

342015


Tasarım:DtGaNi