Yayın Tarihi:27 12 2018 22:08(1233)

Yılbaşı Tedbirleri

Emniyet Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın 2019 yılına huzur, sükun ve güven ortamı içerisinde girmelerinin sağlanmasına yönelik gerekli tedbirler planlanmış ve uygulamaya konulmuş olup, halkımızın huzur ve güvenliğinin, can ve mal emniyetinin sağlanması noktasında, denetim ve kontrollerimiz aralıksız olarak devam etmektedir.

İlimizde özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerler, umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde, çarşı, pazar yeri, iş yerleri, ATM cihazları ve çevrelerinde meydana gelmesi muhtemel hırsızlık, kapkaç, yankesicilik, sahte para, dolandırıcılık olayları ile alkollü sahte içecek satışı yada vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozacak davranışların önüne geçilebilmesi amacıyla takviye yaya ve motorize ekiplerimiz görevlendirilmiştir.

Ayrıca vatandaşlarımızın, seyahatlerinde olumsuz hava koşullarına karşı (yağmur, tipi, kar yağışı, sis, buzlanma gibi) son derece dikkatli ve duyarlı olmaları, araçlarında gerekli teçhizatları (zincir, takoz, çekme halatı vb.) bulundurmaları, emniyet kemeri kullanımına özen göstermeleri, seyir halinde cep telefonu kullanmamaları , trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, trafik kurallarına riayet etmeleri gerekmektedir.

Gerek şehiriçi gerekse bölge trafik ekiplerimiz tarafından denetim ve kontrollerimiz aralıksız sürdürülmekte, yapılan kontrol ve denetimlerde tespit edilen ihlallere ilişkin, ilgili mevzuat uyarınca yasal işlem tatbik edilmektedir.

Vatandaşlarımızın da olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde vakit kaybetmeksizin 155 Polis İmdat hattı, 0 505 318 57 51 nolu whatsapp İhbar hattı ve 0 552 155 57 57 nolu “Narko-Mobil” whatsapp İhbar hattını aramaları meydana gelebilecek olayların önlenmesi, şüphelilerin tespiti ve yakalanabilmesi açısından büyük önem arzetmektedir.

Mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görev başındayız.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın 2019 yılını kutlar, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde bir yıl geçirmelerini temenni ederiz.

SİNOP İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kaptan 27 12 2018 23:45
pavyonları iyi denetleyin konslara izin vermeyin sigara yasağına uysunlar iyi görevler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

356224


Tasarım:DtGaNi