Yayın Tarihi:20 02 2020 20:20(2953)

Hayırsever İş adamından Cumhurbaşkanına Zehir Zemberek Sitemli Şikayet

18 Şubat 2020 - Yılan hikayesine çevrilen okul yapımı için bağışladığı parayı verdiğine pişman olan Boyabatlı hayırsever iş adamı, olayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a CİMER aracılığı ile zehir zemberek sözlerle şikayet ederek taşıdı.

Babasının adının verileceği okul için 234 bin doları bozdurarak 6 yıl önce bağışta bulunan iş adamı aynı zamanda bağışta bulunduğu parasının akibeti hakkında da yeterli ve inandırıcı bilgi alamıyor.

HEDEFE TÜM YETKİLİLERİ KOYDU

CİMER aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayetini dile getiren Hayırsever iş adamı Yalçın Küçükbaş; “Sayın CİMER yetkilileri, 14 Ocak 2020 yapmış olduğum müracaat ile babam Necdet Küçükbaş’ın adına yapılacak olan benimde bağışçı olduğum okulun 6 senedir yapılmadığını, yapılmayacaksa 234 bin dolar bozdurarak yatırdığım paranın iadesini istemiştim. Bana cevap olarak 6 senedir duyduğumuz ve duymaktan bıktığımız cevaplar iletilmektedir. Mahkeme süreci devam etmekte, onay çalışması devam etmekte, zemin etüt çalışması devam etmekte gibi klasik cevaplar 6 senedir verilmektedir. VERİLEN CEVAPALA BİZİMLE DALGA GEÇMEKTEN BAŞKA HİÇBİR AMAÇ TAŞIMAMAKTADIR. DÜNYANIN HER KÖŞESİNE YETİŞMEYE ÇALIŞAN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN ÜLKESİ İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ANLAMA VE KAVRAMA ÖZÜRLÜ BU BÜROKRATLARLA İMTİHANINA, İNANIN ÜZÜLÜYOR, PARAMIN İADESİNİ İSTİYORUM,” ifadelerine yer vermişti.

Bu arada CİMER'den memnuniyetsizliğini belirtmek isteyen hayırsever işadamı Yalçın Küçükbaş şikayetini yine CİMER aracılığı ile yazmış; “Altı yıldır çivi dahi çakılmayan okulun yapımı konusunda umudumu kaybetmiş durumdayım. Tüm siyasilere, bürokratlara söylemekten bıktım. Basına sürekli haber olmaktan utanç duyuyorum. Altı yıl önce 234 bin doları bozdurarak yatırdığım paramın iadesini ve Sinop’taki bürokratların tatile gönderilmesini (zaten Sinop’ta da tatil yapmaktalar) öneriyorum. CİMER olarak kurduğunuz SİTE BANA GÖRE HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. Kapatmanızı tavsiye ederim. Tek başına tüm dertleri omuzlayan reisimize biraz olsun dertleri paylaşacak bürokratların ve siyasilerin olması umudu ile son defa size durumu ifade etmek istedim.” cümlelerine yer verdi.

Altı yıldır okulun yapımı için somut adım atılmaması üzerine CİMER’e yazılan bu yazılar sonrası gözler hayırsever iş adamının umudu Cumhurbaşkanına çevrildi.

Konuyla ilgili CİMER’in vereceği cevap merakla beklenirken, bu okul gerçekten yapılacak mı?

İş adamının bağış yaptığı paranın nerede olduğu veya nereye harcandığı yetkililer tarafından açıklanacak mı?

KONU İLE İLGİLİ 6 YILDIR YAPILAN HABER MANŞETLERİNDEN BAZILARI

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

221612


Tasarım:DtGaNi