Yayın Tarihi:20 02 2020 20:41(3871)

Boyabat Otogarı Karanlığa Gömüldü

Vatandaşlar Firmalarla İletişim Kuramıyor.

19 Şubat 2020 - Boyabat Otogarı yeterli gelir elde edemeyince, sonunda karanlığa gömüldü. Sonuçta vatandaşlar mağdur, firmalar mağdur, otogar işletmesi mağdur oldu. Her ne kadar özel işletmeye sahip olsa da Otogardaki eksiklikler, Boyabat Belediyesinin sorumluluğundadır.

Büyük hayallerle yapılan Boyabat Otogarı hüsran yaşıyor. Vizyon şehir, abad şehir Boyabat Otogarında iddialara göre, gelirin, masrafları karşılamaması nedeniyle  sürekli sorunlar büyüyor. Taksi durağı olmayan, büfesi olmayan, yeterli düzeyde dolmuş seferleri olmayan, güvenliği bulunmayan ve girişinde "Boyabat Belediyesi Otogarı" yazan, Boyabat otogarı siyaseti beceremeyen siyasiler ve kifayetsiz yetkililer tarafından halk adeta cezalandırılıyor. Telefonları ve internetleri çalışmayan otogarda, firmaların yazıhanelerine vatandaşlar ulaşamıyor. İki gündür iletişimi tamamen duran Boyabat Otogarında vatandaşlar yetkililere ateş püskürüyor. Otogar işletmesi her ne kadar otogara canlılık getirebilmek için emek sarf ediyorsa da yeterli gelmiyor.

Karanlıkta otobüslerin farları ile aydınlanan vatandaşlar; ”Biz otogar idaresini bilmeyiz. buranın girişinde Boyabat Belediyesi Otogarı yazıyor. Bir şeyi garanti altına almadan belediye yetkilileri halkın malı olan belediyenin otogarını sorumsuzca birilerine teslim ediyorsa, vatandaşların da mağduriyetinin giderilmesinden de Boyabat Belediyesi sorumludur. Bizler güvendik AK Partiye oy verdik. CİMER'e mi yazmak lazım. Genç, genç dediniz, başımıza getirdiniz, deneyim yok, tecrübe yok, çözüm yok, en önemlisi sorumluluk yok!" diye sitemler ettiler.

Otogarda mağduriyet varsa, Boyabat Belediyesi sorumlu değilmidir?

2020 yılını daha ikinci ayı bitmeden muhtarları toplayıp 2023 yılına hazırlandığını sosyal medya hesabından yazan Boyabat Belediyesi, neredeyse hiç bir masrafı olmayan yolcu indirme bindirme noktalarına çözüm getirememişken, geçmiş dönemde verdiği sözleri yerine getirmiş gibi, vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek yerine, Boyabat’ı 2023 yılına hazırladığını söylüyor.

Boyabat Belediye başkanı karanlığa gömülen otogarın aydınlanıp, telefon ve internet hizmetlerine bir an önce kavuşabilmeleri, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için ne yapacak?

Güçlü Adımı Bırak, ĺcraata Bak…

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

221658


Tasarım:DtGaNi