Yayın Tarihi:23 02 2020 23:59()

Gençler Arası Şiir Okuma İlçe Finali Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün her yıl düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Yarışmalarının Şiir Okuma ilçe finali 20 Şubat Perşembe günü Boyabat Gençlik Merkezinde yapıldı.

14-25 yaş aralığında gençlerin başvurduğu yarışmada 14-17 yaş bayan kategorisinde Türk Telekom Fen Lisesi öğrencisi Rüveyda Memiş, 14-17 yaş bay kategorisinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cihan Kuzucu, 18-25 yaş bayan kategorisinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aleyna Dilki, 18-25 yaş bay kategorisinde Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Cemal Kızılaslan birinci oldu.

Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu yaptığı açıklamada; ”Hepiniz bizim için birincisiniz. Gençlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını Allah’tan diliyorum. Şiir okuma yarışması  Sinop il finalini ilimizdeki diğer Gençlik Merkezlerinin birincilerinin katılımıyla 27 Şubat Perşembe Günü Saat 13.00’de Boyabat 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

216059


Tasarım:DtGaNi