Yayın Tarihi:24 02 2020 19:37(1906)

Gerze Güne Yangınla Uyandı

Alibey Köyünde çıkan yangın sonrasında iki katlı ev tamamen yandı.

Sabah saat 08:00 sıralarında Belören Köyü Alibey Mahallesinde çıkan yangın köy sakinlerinin ve Gerze Belediye İtfaiyesinin mücadelesi sonucunda kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre sabah saat 08:00 sıralarında iki katlı dışı yığma tuğla içi ahşap binanın ikinci katında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangına öncelikle köy muhtarı Bahri Ünal ve köyün gençlerinin anında müdahale ettiği belirtildi.

Jandarma, İtfaiye ve 112 Ambulansının ihbarın ardından olay mahalline intikal ettiği, Gerze Belediyesine bağlı itfaiye birimlerinin yangını büyümeden kontrol altına aldığı kaydedildi.

Yangının, Gerze Belediyesi temizlik işlerinde çalışmakta olan Şahin Ünal’a ait binada herhangi bir can kaybı olmaz iken Ünal ailesine ait kışlık yakacak odun, kömür, buğday ve ev eşyalarının tamamen yandığı köy sakinleri tarafından belirtildi. İki katlı binanın alt katında ise hayvanlar için muhafaza edilen saman ve diğer yemlerinde yangınla tamamen kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Kaynak: Gerzenin Sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

219714


Tasarım:DtGaNi