Yayın Tarihi:28 06 2021 21:32(588)

Sinop ASKF Genel Kurulu Yapıldı

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kamp eğitim merkezinde yapılan genel kurula İl Defterdarı Naci Günaydın, Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Sivil Toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve ilimizdeki Spor Kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörler, delegeler ve spor insanları katıldı.

Divan Başkanlığını Ömer Dilaverin yaptığı Genel Kurulda Başkan Ayhan Özhan geçmiş dönem faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra, bundan sonra yapacakları faaliyetlerini anlattı. Daha sonra Amatör spora katkıda bulunan iş insanlarına teşekkür plaketi verildi.

Tek liste halinde yapılan genel kurulda katılan delegelerin oylarının tamamını alan Ayhan Özhan başkanlığında oluşan Yönetim Kuruluna; S. Önder Öztürk, Nurettin Karakurt, Kenan Aral, Okan Erbul, Timur Sırt, Ahmet Mor, Kandemir Sarısoy ve Mustafa Hakan Tanyeri seçildi.

Denetim kuruluna ise; İsa Akça, Selim Yalçınkaya ve Yalçın Danacı seçildi.

Tekrar Sinop ASKF Başkanlığına seçilen Özhan’ın katılımcılara ve delegelere istinaden yaptığı teşekkür konuşmasından sonra genel kurul sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

59991


Tasarım:DtGaNi