Yayın Tarihi:01 07 2021 21:29(1024)

Bu Görüntülerin Boyabat’ta Tekrar Yaşanmamasını Umut Ediyoruz

29 Haziran 2021 - Geçtiğimiz günlerde yağan sağanak yağışta altyapısı olmayan yerde sele dönüşen sular evin duvarını yıkarak, evin odalarını dere yatağı gibi kullandı.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle Pervane Caddesi sonlarında bulunan tek katlı yapılmış evin arka duvarı gelen sel sularına dayanamayınca yıkıldı. Duvarın yıkılması ile birlikte gelen sel, tek katlı evin içine girdi. Evdekiler canlarını zor kurtarırken, evdeki eşyalar selden zarar gördü. Ev sahiplerinin mağduriyetlerine AFAD ve Boyabat Kaymakamlığı koştu.

Sinop İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ”Boyabat ilçesinde 25 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen aşırı yağış sonucunda hasar gören konutları İl Afet ve Acil Durum Müdürümüz Ümit Ünal, Planlama, Zarar Azaltma ve İyileştirme Müdür V. Mehmet Erim ve mühendislerimizle incelemelerde bulunup hasar tespitine başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Kamuoyu adına soruyoruz…

Milyonlarca lira harcanarak yapımı süren cam teras manzaralı, Yeni Mahalle Pervane sokakta mağdur olan vatandaşlara, Boyabat’ın hizmetkarıyla, yenilenen Boyabat, yeniden Boyabat ve gönül belediyeciliği sloganını kullanan Boyabat belediyesi bu görüntüler hiç hoş oldu mu? Yaşanan bu olumsuzluk sonrası Boyabat Yeni mahallede ve benzeri yerlerde alt yapısı olmayan noktalarda bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için önlemler alınacak mı? Boyabat belediyesinin son günlerde yaptığı iyileştirme çalışmaları arasına alt yapı iyileştirme çalışmaları da girecek mi? Sele neden olduğu halk arasında konuşulan cam teras yolunda iyileştirme yapılacak mı?

BU GÖRÜNTÜLERİN TEKRAR YAŞANMAMASINI UMUT EDİYORUZ

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: jonturk 05 07 2021 18:54
keşke fakirlik denen illet hiç olmasa:((


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

63530


Tasarım:DtGaNi