Yayın Tarihi:02 07 2021 22:21(707)

Sinop’ta Trafik Denetimleri Ses Getirdi Acı Haber Yok!

Sinop Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında 2021 Mayıs ayında merkez, Bölge ve İlçe Trafik birimlerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; Kontrol edilen araç sayısı 21.104, Trafikten men edilen araç sayısı 157, Geri alınan sürücü belgesi 39, Hız ihlali 846, Hatalı park 203, Sürücü belgesiz araç kullanmak 57, Alkollü araç kullanmak 35, Fenni muayene yaptırmamak, Tescilsiz ve Plakasız araç kullanmak 20, Emniyet kemeri kullanmamak 2, Hatalı sollama 5, Trafik işaret veya Levhalara uymamak 32, Mali sorumluluk sigortasız araç kullanmak 42, diğer çeşitli ihlallerden 298 kişiye işlem yapılmıştır.

Özellikle yaz mevsimi ve turizm mevsiminin başlaması ile birlikte, Trafik ekiplerinin denetimlerini sık sık yapılması, Sinop bölgesinde mayıs ayında ölümlü trafik kazası meydan vermedi. Bölgede yaralanmalı 25, maddi hasarlı 22 trafik kazası meydana gelmiştir. 2021 Mayıs ayında meydana gelen trafik kazalarında ise, 37 kişi yaralanmıştır. Sinop ve ilçelerinde trafik denetimlerinin aynı kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55176


Tasarım:DtGaNi