Yayın Tarihi:28 04 2024 18:53(2391)Değişiklik:29 04 2024 00:10

Doğru Söyleyene Yer Yok Bu Dünyada

Müjde Boyabatlılar, beklentileriniz gerçekleşiyor gibi……

Bahsi geçen konuya geçmeden evvel biraz serzenişte bulunacağım. Hakkımda otuzdan fazla dava açıldı. Yüklü miktarda maddi cezalar ödedim. Dört kez kodese tıktılar.

Neden mi?

Çünkü zulme boyun eğmedim. Haksızlığa tahammül edemedim. Kuyruk sallamayı da hiç beceremedim. Allah, insanı en mükemmel şekilde yaratıp ona tüm mevcudat üzerinde bir üstünlük vermiş ve onu kâinatın halifesi kılmışken neden diğer yaratıklara özeneyim ki!.. Ayrıca insanların bir birinden tek üstünlüğü takvadır.

Nihayetinde çok ağır bedeller ödedim. Bu nedenle hakkımda deli, aptal diyenler oluyormuş..

Kötü söz sahibine aittir. İnanın bu yaşadıklarımdan asla yorgunluk ve bıkkınlık hissetmedim. Asıl beni yoran insanların duyarsız olmalarıdır. Soruyorum sizlere şu yirmi yıl içerisinde hak, hukuk adı altında yargıya hangi konuyu taşıdınız? Ama üç kişi bir araya gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz. Neyse Hz Behlül Dana nın dediği gibi ‘’Her koyun kendi bacağından asılacak’’.

Biz gelelim asıl konuya……

Birileri daha dün bugün iki diyenler olabilir. Yine biraz zaman tanısaydın gibi hayıflananlarda olabilir. Saygı duyarım lakin ‘’Görünen köy kılavuz istemez’’ ecdat sözünü de yabana atmayalım. Yine ecdat ne demiş ‘’Çarşambanın geleceği perşembeden belli olur’’ E!...

Bu atasözlerinin üzerine birazda tecrübelerimi koyarsak davamda haksız sayılmam. Bir topluma baş olmak kutsaldır. Ama bununda bedelleri ağırdır. İlk başta da adalet gelir. Bu yükü kaldıramayacaksan devamında baş değil kıç olursun.

Günümüzde örneklerini görüyoruz. Ben son yirmi yıl içerisinde hak, hukuk ve adalete riayet eden bir Belediye Başkanına tanık olmadım. Laf olsun torba dolsun misali söylemiyorum yazdıklarım belgelere dayalıdır.

Boyabat bir ay kadar önce yeni şehrül eminini seçti. Seçmesine seçti de seçilen kişide kerameti kendinde görmesin. Tevazu insanı vezir, kibir ve ego ise rezil eder.

Değerli okuyucular…….

Bir bayan mini bir tatlı dükkanı açmış. Dün bir bugün iki zabıtalar işyeri açma ruhsatı sormuş. Yahu arkadaşlar ilçede yıllarca ruhsatı olmadan çalışan nice işletme var… Sen bunlara göz yumacaksın gözü mini bir işyerine dikeceksin..

Önce liyakat. Kamu yönetiminde liyakatın önemi adaletin temel taşını oluşturur…

Sayın Kara …………….

Günümüze kadar yapılan kusur ve kabahatler, yapanın yanına kar mı kalacak. Bir oy karşılığı olarak sessiz mi kalacaksın. Haksız kazanç sağlayanlara hesap sorulmayacak mı. Veya bu konularda yargıladığımız için dokuz köyden kovulacak mıyız.

Saman altından su yürüttüğünüzü zannedebilirsin. Hatırlatayım millet kapalı mektubu okuyor. Örneğini de yazmış olduğum köşe yazılarının altına yazılan yorumlarda görebilirsin.

Dön aynaya gör kendini artık. Dört-beş çiçekle bahar gelmez. Hele birde bu çiçekler çevreye zararlı ise… Unutma bugün kapılarını ardına kadar açanlar gün gelir yüzüne kapatmasını da bilir…….

Son söz: Bugüne kadar belediyeye dört ihbar dilekçesi verdim. Dilekçelerim devam edecek. Bu dilekçelerin yargı süreci de olacak. Beni izlemeye devam edin.

SAYGILAR
HÜSEYİN CÖMERT

Facebook'ta Paylaş
17. Yorum: haktan 04 05 2024 14:37
5. yorumcu anladığım kadarı ile sizde dünya lideriini anlamayan benim diyen zatlardan birisisiniz şapşal ayıp bir kelime değil sizlerin ayıplarına bakınca şirin bir kelime düşün bu liderin bu davanın peşinden hiç bir işe yaramadığınıızı ve partiye hiç katkı sağlamadığınızı üçüncü parti olarak tescillendi bari ar edin gururunuza dokunsun şadulludaki dayımın zoruna gitti üçüncü sıra sizlerin gitmemişki her yerde sırıtıyorsunuz .sözlükten anlamına bak birde etrafındaki pisliklere sülüklere yamyamlara arsız namussuzlara bak sanada şirin gelecektir .

16. Yorum: yunus 02 05 2024 15:11
hüseyin bey yorumları okuduğuna eminim. 15. yorumcuya cevap verecekmisin?

15. Yorum: 11 köy 02 05 2024 09:43
sayın hüseyin bey sizinde çok destek verdiğiniz politikacı vardı yanlış hatırlamıyorsam abdullakif şener sonra bir tv programında kendisini vekil yapan kılıçdaroğluna oy vermediğini söğlemişti sizin bu konuda fikrinizi merak ediyorum .

14. Yorum: uykucu şirin 01 05 2024 12:50
boyabat uyku moduna geçti. kaybeden boyabat oldu. beş yıl sonra uyanınca haber verin...

13. Yorum: köylü 30 04 2024 21:23
güzelim boyabat kendi haline bırakıldı. söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama başkana biraz zaman verilmeli, oda istiyor ki hasan kara ismi kötü anılmasın.
ruhsat meselesine gelince, ruhsatı olmayan veya ruhsatta yazan işle alakası olmayan onlarca işletme var iken bir işletmeye yükleniliyorsa yazıklar olsun.

12. Yorum: yusuf 30 04 2024 08:49
2. yorumcu sana katılıyorum. bir insan kişisel hırsına bu kadar yenik düşmemeli.

11. Yorum: bisus 30 04 2024 08:43
cömert bey bir sus lütfen, artık sende yazılarında baydı. emekliliğin tadını çıkar, sıkıntıdan nereye ne yapacağını şaşırmışsın.

10. Yorum: halk 30 04 2024 03:03
sayın hasan kara başkan,boyabat çöplüğünü kaldırsın,geri dönüşüm tesisini çalıştırsın.yeter inanın başka hiç bir icraat yapmasına gerek yok.özellikle geceleri boyabat zehir soluyor.kimse farkında değil.

9. Yorum: hasan t 30 04 2024 00:15
sayın kara mahkeme kararını uygulayarak ilk kultur merkezini oradan kaldirarak eski haline getirerek baslatacaktir kimseninin suphesi olmasin

8. Yorum: boyabatlı kağzım 29 04 2024 21:37
helal olsun cömerte be dostlar.döktürmüş gene yazıyı döşemiş.cömert boyabatlının köylünün çifcinin garibanın emeklinin dostudur.hak hukuk adalet savaşçısıdır.helal olsun.

7. Yorum: torun 29 04 2024 16:39
cömert torun sevmeye artık bunlarla boşa mucadele etme gerek de yok

6. Yorum: aman 29 04 2024 15:52
aman sende it ürür kervan yürür comert

5. Yorum: boyabatlı 29 04 2024 15:50
"milletin gücünün üstünde güç tanımam diyen liderin şapşalları" sen kimin şapşalısın acaba, şapşal sıfatını aynı ile sana iade ediyorum çünki buna en çok uyan sensin 3. yorumcu

4. Yorum: ohhhhhhhhhh 29 04 2024 14:30
çatla da patla comert değişen bısey olmıycak akp hala iktıdar bunu unutma aslanım

3. Yorum: haktan 29 04 2024 10:07
bir oy oldu belediyede tık yok herkes yerinde tıkırında ne bekliyorsunuz yapacak iş çok hayırlı olsunlar bittti oldu ise oldu zaten halk yetki verdi kullan temizlik yap yeter korktuğun çekindiğin bişey olmasın millet senin yanında ankara daki zat mı korkutuyor korkma o zaten bitti ankara da onu kimse iplemez . kimse senden proje beklemiyor ihtiyaçta yok yollarını yap çöpünü al parkları revize et yeni parklar yap şirin temiz bir ilçe olsun vallahi başka bir şey istemiyor millet milletin gücünün üstünde güç tanımam diyen liderin şapşalları biz kimi istersek dediler millet hop ben istemiyorum dedi sayın kara milleti dinlerse beş yıl sonra şehre imza atar güzel anılır .

2. Yorum: nedir 28 04 2024 23:32
hayırdır cömert nedir bu hırsın hasan karayi rahat bırak daha bir ay olmuş şuydu buydu işine bak sen bırak temiz toplum yaygarasini

1. Yorum: forvet 28 04 2024 21:41
ah ah boyabat yanlış forvet transfer etti hasan kara eski golcü değil futbol değişti devir değişti herşey değişti gol atamaz hatta ilk onbire bile giremez artık ilk onaltı bile olmaz boyvat bu yanlış transferle beş yıl kümeye oynar ancak öptüm saygilar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

165892


Tasarım:DtGaNi