2024 - 1444 Ramazan İmsakiyesi

2024 - 1444 Ramazan Ayı İftar ve İmsak vakitleri.

Nasıl bir belediye isteniyor?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne yaklaşık dört ay kaldı. Seçime girecek partilerde hummalı bir çalışma mevcut.

Başkan Coşar'ın yükselişi

AK Parti yerel seçim çalışmalarını çoktan başlattı biliyorsunuz.

Boyabat AK Parti’de sürpriz gelişme

Siyasetin nabzı şu sıralar partilerin olağan genel kongreleri ve yerel seçimler için atıyor.

İYİ Partili Mor bekleneni yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener açık ve net konuşuyor. Şehirleri ziyaret ediyor, vatandaşlarla buluşuyor. Onları dinliyor.

Kulisler hareketli

Önce İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener açıkladı, yerel seçimlere kendi logoları ve adaylarıyla birlikte gireceklerini. Sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, ardından Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan.

Eğitim sisteminde neler değişti?

Üç aylık yaz tatilinin ardından eğitim ve öğretimde yeni dönem başladı. 20 milyonu aşkın öğrenci okullarına geri döndü. Önceki yıllarda aşina olduğumuz o okul zil sesi melodileri ilk ders için sabahın erken saatinde çaldı durdu.

Gelecek iyi olacaksa beklemek güzeldir!

İYİ Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sıkı hazırlanıyor. Bu seçimlerde her yerde tek başına, kendilerinin belirledikleri doğru adaylarla girme olasılığı yüksek. Doğrusu da bu zaten.

Boyabat halkının beklentisi yüksek

Yerel seçimlere yönelik çalışmalar hız kazandı. "Erken kalkan yol alır" özdeyişinden hareketle olsa gerek Belediye Başkanlığına aday olacaklar sosyal medya platformlarındaki kişisel hesapları üzerinden aday adayı olduklarına dair duyurulara hemen başladılar.

Geleceğe güvenle yol almak

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü kapsamında ziyarette bulunduğu Afyonkarahisar'da merakla beklenen konuşmasını yaptı.

Yine sokak köpekleri sorunu

Şehrin işlek caddelerinde ve kamuya ait açık alanlarda sürü halinde sahipsiz başıboş gezen sokak köpekleri insanlar için tehdit oluşturmaya devam ediyor.

İyi gelecek…

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da vatandaşlara hitap edeceğini ve burada önemli açıklamalarda bulunacağını duymayan kalmadı.

Başarıya ulaşmak

Arkadaşın birisi anlattı geçtiğimiz gün. Anadolu’da tatil dolayısıyla bulunan kişilerin arkadaş buluşmalarında gündemde olmasa da siyasi konular bir şekilde sohbetin ortasında yerini alıyormuş.

Bilmek yeterli mi?

Vatandaşlarımızın asıl gündemi “seçim değil, geçim” dedik, bazı okurlarımızı inandıramadık nedense. Olsun; biz yine de gördüklerimizi, duyduklarımızı, hissettiklerimizi burada aktarmaya devam edelim.

Geçim derdi

Ülkemizin ekonomik durumu ortadadır.

Yerel seçimlerin havası ısınıyor

Yaz sıcakları kavuruyor her bir yanı. Biri biterken diğeri başlıyor.

Değişen iklimler, yaşanan sıcaklıklar

Hava sıcaklığının yüksek seyrettiği zamanlarda vatandaşların 11:00 ile 16:00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları genel olarak tavsiye edilir. Bu tavsiye uyanlar olduğu gibi uymayanlar da çıkabiliyor ne yazık ki.

Ateşle oynama!

Dünya genelinde etkili olan sıcak hava dalgası Türkiye'de de hayatı olumsuz etkiliyor.

Bayram öncesi kabir ziyareti

Bir Kurban Bayramı tatiline daha girmiş bulunuyoruz.

Kurban Bayramı sıcaklığı

Kurban Bayramı iklimini yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları yaz yağmuru gibi.

Verilen sözler tutuluyor (mu) !

AK Parti Genel Başkanı ve 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardından...

Sabır ekonomisi

Hayat pahalılığı gündemden düşmüyor. Vazgeçemediğimiz içeceklerimizden olan çaya daha dün yüzde 43 oranında zam geldi. Bu zamlardan sonra çaylar eskiden olduğu gibi demli olur mu bilemeyiz.

Saat ve zemberek

Yüzyılın kabinesi olarak isimlendirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2’nci döneminin yeni kabinesi Cumartesi günü açıklandı.

Gün gelir değişimde değişir

Türkiye, 14 Mayıs'ta milletvekillerini, daha sonra da 28 Mayıs ikinci turunda yapılan tarihi seçimle Cumhurbaşkanını seçti.

Geleceğe beraber yürümek

Türkiye’nin bir seçimi daha geride kaldı. Hamdolsun seçim sürecinde sağduyu hâkim oldu; yurt genelinde kayda değer olumsuz bir vaka yaşanmadı.

Kazanan Türkiye oldu

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin 2’nci turu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güven tazeleyerek 13. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle sonuçlandı.

Sığınmacılar ve kira artış

Ülkemizde 13’üncü Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tur süreci devam ediyor. İlk önce yurtdışı seçmeni sandığa gitti. Rehavete kapılmayan vatandaşlar sandıkların konulduğu mahallere âdete koştu. Oy kullananların sayısı neredeyse dün itibariyle 2 milyona ulaştı.

Hak eden kazanacak!

Cumhurbaşkanı adaylarından hiçbiri ilk turda kesin olarak kazanmak için gereken yüzde 50+1 oy alma barajına ulaşamadığından, 28 Mayıs'ta ikinci tur oylama yapılacak. Seçim takvimi yine Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) yetkisinde ve sorumluluğunda işleyecek.

Kazanan “Sağduyu” oldu

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2’ncisi (13. Cumhurbaşkanı seçimi), Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milletvekili Genel Seçimleri’nin de 28’incisi nihayet yapıldı.

90’ların siyaseti

Yakın tarihimizde pekte alışık olmadığımız bir seçim süreci yaşıyoruz. Siyasetçilerin kullandığı dil ve vaatler bu denli uç noktalara taşınmamıştı. Vaatlere de, sarf edilen sözlere de hudut çizilmiyor.

Sinop’ta değişen bir şey yok!

Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak. Aynı gün yeni dönemin cumhurbaşkanlığı seçimi de ikinci kez gerçekleşmiş olacak.

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

220587


Tasarım:DtGaNi