Yayın Tarihi:21 06 2022 22:03(3012)

Adem Işık Yazdı: Boyabat DEVLET hastahanesi rezilliği

Adem Işık Yazdı: Boyabat DEVLET hastahanesi rezilliği… Gördüğüm, yaşadığım durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Boyabat DEVLET hastahanesine bir göz doktoru gelmiyor, gelen de direkt kaçıyor. Neden?

Nedeni belli arkadaşlar, daha önce de Facebook sayfamda yazdığım gibi siyasetle getirilen daha büyük bir siyasi torpille gider. Karışmayın arkadaş devlet dairesine karışmayın. Size ne?

Doktor bizden olsun, memur bizden olsun, temizlikçi bizden olsun. Bizden olmayana mobing, her türlü baskı, gitmesi için çabalar vs vs…

Karışmayın, karıştırmayın.

Halk çaresiz, halk sıra alamıyor, muayene olamıyor, randevu aldığı gün bir sürpriz mesaj ile doktorun gelmeyeceğini öğreniyorlar. Başhekim bile çaresiz ne yapacağını bilemiyor. Doktorum yok gelmiyor diyor. Yapmayın beyler karışmayın şu her İŞE… Siyasetin yeri belediye siyasetin yeri meclis.

Yani akp il başkanı Uğur Giresun Boyabat devlet hastahanesine 7 doktor ataması yapıldığını neden duyuruyor?

Bir başka ilin akp il başkanı da şu tarz bir açıklama yapsın diye mi?

Akp bilmem nerenin il başkanı bilmem kim Boyabat’a atanan 7 doktoru kendi ilimize tayin ettirdi. Yapmayın ya. Oynamayın sağlıkla. İmam bile torpille atanıyor bu ülkede. Yapmayın arkadaşlar oynamayın sağlıkla, dinimizle, imanımızla. Torpille gelen imam ne anlatacak ya. Kul hakkı yemeyin mi diyecek?

Yedirmeyin mi diyecek?

Doktoruz dediniz candan ettiniz
İmamız dediniz dinden ettiniz
Yarından bugünden dünden ettiniz
Beyler bu vatan size neyledi?
Besledi büyüttü adam eyledi.
Sanmayın halk son sözünü söyledi…

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: ! 25 06 2022 14:49
1. yoruma özellikle cevap vermek istedim. sanki edebi eser okumuş yazarı eleştiriyorsun
uz. madem böyle bir yorum yaptınız size sormak isterim. yazar yukarıdaki metinde ne anlatmak istemiş?

kaleminize sağlık adem bey.

diğer bir kaç yorumda kantinle ilgili olumlu şeyler okudum. yani çok haklısınız. doktor bulamazsak oturur iki çay söyleriz değil mi? ülkem adına üzülüyorum. ileri arkadaşlar bir adım ileri.

12. Yorum: hemserin 24 06 2022 06:28
vah vah!!!

11. Yorum: 9. yorumcuya 24 06 2022 05:06
hastanede emeği olan yöneticileri değiştirip hiç emeği olmayan sadece benim adamım gelsin ziniyeti ile tepeden yönetici ataması yapılması bence en büyük hata idi. onların ahımı tutuyor yoksa.

10. Yorum: kantin 23 06 2022 19:48
9 cu yorumcumuz çok doğru söylemiş geçenlerde hastaneye kantin gittim kantininden alışveriş yaptım gerçekten hastane kantini temiz güzel ve gösterişli hali ve güleryüzlü işletmecisi ile çok güzel başarılar diliyorum

9. Yorum: çok eleştirisel 23 06 2022 17:37
çok yıkıcı bir eleştiri olmuş,hep birlikte siyasetin doğru gücünü kullanarak sinop ilimizin en gelişmiş ilçesinin sağlık sorununu sinop devlet hastanesinden sonra en güçlü hastanesi yaparak insanlarımıza başka yerlere sevk sorununu durduracak şekilde hizmet verecek hale getirmek lazımdır boyabat devlet hastanesinin kantini sinop ilinin en güzel kantini olmuş ayrıca şık görünümü işletme anlayışı ve hijyenik ve temiz hizmet anlayışı ile.

8. Yorum: evet 23 06 2022 05:06
doğrucu ismiyle müsemma ama biz bu laflara aşina yandaşlık şahane tencereyle kapak bir araya gelince pişen yemeğe doyum olmaz bu tencerede sizin gibi baştan kokanlara yer olmaz siz sadece boş teneke sadece gürültü çıkarır durursunuz

7. Yorum: saglikci 23 06 2022 00:33
hiyerarşinin olmadığı hicbiryerde başarı olmaz.uzman hekimin başına pratisyen atarsanız başarı olmaz

6. Yorum: ıstanbul'lu 23 06 2022 00:14
adam ne dese haklı.hastane pislik içinde,tuvaletlere agir idrar kokusundan girilmiyor.yerler tuvalet kağıdı dolu.canim hastaneyi mahvetmişler.randevu alınmıyor doğru dürüst doktor yok.hastaneyi yöneten ve denetleyende yok maalesef.

5. Yorum: neren doğru 22 06 2022 22:04
1. yorumcu doğrucu, oraya mı takıldın? gerçekliklerden soyut bir kafa. hayata boş bir bakış. saçma bir yorum, gereksiz bir kişilik sahibisin😀 bazen sizlere özeniyorum. kafa rahat. taşıması kolay oluyordur ama ses yapıyor boş teneke misali😀

4. Yorum: vatandaş 22 06 2022 20:44
boyabat çöplüğü kaldırılsın.geri dönüşüm acilen faaliyete geçirilsin boyabat ve çevre köyler zehirleniyor.

3. Yorum: okur 22 06 2022 18:23
evet çok haklısınız doktora doktor demem sanatçıya sanatçı demem memura memur demem gelince hepsini yargılıyacaz bize oy vermeyen makarnacıdır bizim süt verdiğimiz konser verdirdiğimiz bizim propagandamızı yapan muteberdir örnek darbukatör baryam gibi ne kadar yanlış şeyler diğer taraftan memleketimizin çocuğu yabancı yerine bizden olsun bizim adam müdür olsun hak hukuk adalet içi boşaltılmış (her görüş dahil) kavramlar olmuş buna prim veren bizler değilmiyiz

2. Yorum: boyabatlı 22 06 2022 14:30
vekile mutlumusun diye sormak lazım.

1. Yorum: doğrucu 22 06 2022 00:09
kalemin çok zayıf. mahalle ağzıyla yazı yazmışssın senin dengin gibi gazetede bunu yayınlamış. tencere kapak misali.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122278


Tasarım:DtGaNi