Yayın Tarihi:20 07 2022 22:47(1161)

Başkan Yılmaz Şanlan: Buradan Gerze İlçemizin, Kaymakamına, İlimizin Valisine sesleniyorum

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan’ın geçtiğimiz gün yaptığı sert açıklamanın arkasından yenisi geldi. Sinop İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan “Devletin İl ve İlçelerdeki mülki amirleri Akp’nin teşkilat yöneticileri gibi davranamaz.” açıklamasının ardından sosyal medya hesabından şunları belirtti.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan “Bu arkadaş ile ilgili uzun cümleler kurmayacağım. Buradan Gerze İlçemizin, Kaymakamına, İlimizin Valisine sesleniyorum.

Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengül efendinin aleni olarak sosyal medya hesaplarından siyasi propaganda yapması, siyasi parti temsilcisi gibi davranması devlet memuru kanununa göre suçtur.Daha önce görev yaptığı Durağan Devlet Hastanesinde bir doktor hanımefendiye psikolojik, fiziki şiddet uygulamaya kalktığını da biliyoruz. Beceriksizlikleri ile Durağan’lı hemşerilerimiz çok büyük mağduriyetler yaşamıştı.

Her yönüyle suç işleyen, kendini bilmez ve makamının sorumluluklarını ihlal eden, yasal prosedürü çiğneyen bu şahsa hukukun ve yasaların emrettiği yaptırımı derhal uygulamalarını bekliyoruz…”ifadelerine yer verdi.

Yılmaz Şanlan
İYİ Parti Sinop İl Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83682


Tasarım:DtGaNi