Yayın Tarihi:02 08 2022 21:50(1356)

Hem Rezalet, Hem Kazaya Davetiye Çıkarıyor!

Boyabat Çamlıca mahallesinde Otogar'ın yanında bulunan kapalı spor salonuna giden yol aylardır hem kepaze gibi duruyor. Hem de kazalara davetiye çıkarıyor!

Boyabat Çamlıca mahallesinde bulunan bu yoldan ana yola akan mıcır araçlar için tehlike arz ediyor. Ayrıca bu yolu kullanan araçların oluşturduğu toz bulutu çevrede yaşayanları olumsuz etkiliyor. Oluşan toz bulutları nedeniyle vatandaşlar evlerinin pencerelerini açamıyor.

Spor salonuna giden bu yolun aylardır neden yapılmadığı ise bilinmiyor. Bu yolun yapılması için mutlaka belediye başkanına şikayet mi gerekiyor?

Boyabat'ın spor müsbakalarının yapıldığı bu salonu kullananlar ve bu müsabakalar için Boyabat'a gelen misafirlere bu rezaletin gösterilmesi hiç hoş bir durum değil.

Bu salonun yolunun yapılması çok zor bir iş olarak görülmüyor. Bu yolun yapılması için mutlaka belediye başkanının mı haberi olması lazım?

Bu yolda oluşabilecek bir kazanın önüne geçilmesi için bu yolun yapılması lazım. Belediye yetkilileri bu yolu başkandan talimat almadan yapamazlar mı?

Boyabatı kötü gösteriyorsunuz diye biz gazetecileri suçlayanlar, biz olumsuzlukları yayımlamazsak Boyabat'ta ki eksiklikleri bu belediyede kim görecek?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: vatandaş 08 08 2022 19:03
kimin umrumda yol çöp her taraf rezillik belediye nin aracı şöförüyle istifa etmiş başkanın sanayi de peşinde geziyor bunların hizmet falan umrumda değil tek dertleri rant

6. Yorum: çoraklı 07 08 2022 21:18
** insanlar layık oldukları şekilde yönetilirler ** diye bir söz vardır. doğal gaz sonrası sokaklar ve yolların maşallahı var. patates tarlası daha iyidir dedirtiyor insana. yola devam. daha çok şikayet edersiniz.

5. Yorum: adsız 06 08 2022 06:53
wc bekçisi olamayacak vasıfsız adamları seçip başa getirir,sonra da oturup ağlarsınız!!!
mustehak size!!!

4. Yorum: camikebir 04 08 2022 09:42
şehit erdoğan akkuş caddesine doğal gaz geleli bir buçuk yıl oldu,daha henüz boruların geçtiği çukurlar kapatılmadı,umarım bu iletiyi muhtarda okur.

3. Yorum: esentepeli 03 08 2022 06:58
esentepede yollar rezalet seçime kadar yine belediye adım atmaz secim zamanı yine şova başlar

2. Yorum: kamil 03 08 2022 06:01
8 yıl belediye başkanlığı yapan zat ilçeye bir ton kazık bıraktı. yerine seçilen hüseyin coşar başkanın işi zor. memleketin ana caddesi kaldırımları bile harita gibi, yeni başkanın allah yardımcısı olsun. eski başkanın gitmesi ile hem ak parti hemde boyabat rahatladı

1. Yorum: boyabatlı 02 08 2022 22:05
ne farkeder şehrin içide aynı her taraf rezillik yollar köstebek yuvası.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367135


Tasarım:DtGaNi