Yayın Tarihi:04 08 2022 20:48(1973)

Boyabat’ta Kadın Evin Balkonundan Atladı

Boyabat Esentepe Mahallesinde bir evin 2. katından düşen kadının tedavisi Sinop Atatürk Devlet hastanesinde devam ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat Esentepe mahallesinde B.B. ve B.D. evde yaptıkları eğlencenin ardından aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. B.D.'nin, B.B.'ye saldırması üzerine B.B.dayak yememek için 2. katta bulunan evin balkonundan atladı. 2. kattan zemine düşen kadın 112 sağlık ekipleri tarafından Boyabat 75. Yıl Devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet hastanesine sevk edildi. Olay yerine intikal eden Boyabat ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler B.B.'nin yüksekten düşerek ağır yaralanmasına neden B.D.'yi gözaltına aldı. Boyabat İlçe Emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan B.D., Boyabat Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan B.D. Sinop cezaevine götürüldü.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48536


Tasarım:DtGaNi