Yayın Tarihi:09 08 2022 20:53(898)

Engelli Gencin Polislik Hayalini Boyabat Emniyeti Gerçekleştirdi

Boyabat’ta yaşayan engelli gencin, polislik özlemini gidermesi Çocukluk hayali olan polisliği yaşaması için Boyabat ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisler seferber oldular.

Boyabat hal yerinde esnaflık yapan baba Cengiz Karayel'in oğlu engelli Adem Karayel'in çocukluğundan bugüne polis olma hayalini Boyabat ilçe emniyetine bildirmesi ve polis teşkilatının oğlunun bu hayalini gerçekleştirilmesini talep eden babayı Boyabat emniyet müdürlüğü geri çevirmeyerek adeta tüm görevliler engelli genç için seferber oldular. Engelli vatandaşı sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Boyabat ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisler engelli vatandaşı şaşkına çevirdiler. Karşısında polis memurlarını gören Adem Karayel’in sevinci polis memurlarını duygulandırdı. Engelli vatandaşa polis kıyafetleri giydirilmesinin ardından polis telsizini de eline alan engelli vatandaş Adem Karayelin mutluluğu ve sevinci gözlerinden okunuyordu. Küçük yaştan itibaren polis olmak isteyen ancak engeli nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen vatandaşımızın bu hayali kısa sürede olsa gerçekleşmişti. Kendilerini ziyaret eden polis memurlarıyla hatıra fotoğraf çektiren özürlü vatandaşımızın hayali kısa sürede olsa gerçek olmuştu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

36102


Tasarım:DtGaNi