Yayın Tarihi:28 11 2022 13:14(1690)Değişiklik:03 12 2022 19:12

İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor Yeniden Seçildi

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde en güçlü belediye başkanı adayı olarak görülen İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü yapılan ilçe kongresinde yeniden İYİ Parti ilçe başkanı seçildi.

İYİ Parti ilçe kongresi 3 Aralık 2022 Cumartesi günü, Boyabat Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Kongreye partililer ve misafirler katıldı.

Kongre sonrası mevcut ilçe başkanı Mithat Mor yeniden ilçe başkanı seçilirken yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: "Nurhan Küçükbaş, Hayrettin Açıkgöz, Fuat Şerolar, Asaf Özcan, Sezgin Şimşek, Zekeriya Kurt, Alp Ömer Sütçüoğlu, Bilal Alp, Kubilay Savaş Çilingir, Abdullah Karaca, Abdurrahman Başdemir, Muammer Karabüber, Oğuzhan Ulusoy, Ahmet Açıkbaş, Serdal Çırak, Meftun Hekimoğlu, Hakan Öz, Kadir Özcan, Mustafa Özboğa, Uğur Sarıoğlu, Hüseyin Çil, Hidayet Gezen, Turgut Yetim."

İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor'un konuşması;

Çok kıymetli misafirlerimiz,
Partimizin kuruluşunun beşinci yılını idrak ettiğimiz bir dönemde üçüncü olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ne mutlu bizlere ki kongremiz aynı zamanda beşinci yıl kutlaması havasında geçiyor. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun, toyumuz kutlu olsun.

Bizler "İYİLER" hareketinin cesur yürekleri olarak ülkemiz ve milletimiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. Türlü türlü, baskılara zorlamalara, haksızlıklara, hukuksuzluklara ve operasyonlara göğüs gerdik; hepsini bertaraf ettik. Yılmadık, her zaman dik durduk ve bu duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz. Geçen beş yıl içerisinde çok çalıştık, daha büyük, daha güçlü bir aile olduk ve bunu hep birlikte başardık.

Değerli gönüldaşlarım,
Ne yazık ki geçen bu zaman içinde ülkemiz hakkında da böyle güzel gelişmelerin olduğunu ifade etmek mümkün değil. Bilhassa tek adam rejiminin devreye girdiği günden beri ülkemiz tamamen karanlık bir girdabın içine sürüklendi. Ne hazin bir durumdur ki ilköğretim çağındaki çocuklarımız bile kendi aralarında geçim sıkıntısı, zamlar, işsizlik ve adaletsizlik gibi meseleleri konuşur hale geldiler. Ve ne hazin, ne kahredici durumdayız ki aynı çocuklar büyüyünce yurtdışına gitme hayallerinin olduğundan bahseder vaziyete geldiler. Artık ne rakamlara, ne de istatistiklere lüzum kaldı! Sadece bu bile -yani oyun çağında denilecek yavrularımızın, gelecekten kaygı duymaları, umutlarını kaybetmeleri- Akp iktidarının ülkemizi nasıl bir batağa sapladığını anlamak için yeterlidir. Hayat pahalılığı, işsizlik, tamamen karanlık bir projenin eseri olan göçmen istilası, adaletsizlik, hukuksuzluk gibi saymakla bitmeyen sorunlar her geçen gün biraz daha içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Buna rağmen iktidar hatalarını kabul ederek, bir özeleştiri yaparak aklın, bilimin ışığıyla ve vicdanın sesiyle sorunların üzerine gitmek ve bunlara çözüm üretmek yerine, yanlış uygulamalarına ısrarla, kibirle ve inatla devam etmektedir. Bir taraftan Cumhuriyetin kazanımları bir bir yok edilmekte, uzun yılların birikimi olan devlet geleneklerimiz ehil olmayan veyahut tamamen art niyetli olan ellerde hiçe sayılmaktadır. Her konuda yüce dinimiz İslam'ı işine geldiği gibi referans gösteren, daha doğrusu istismar eden Akp iktidarında toplumun dinden ve maneviyattan uzaklaşması, aile müessesenin bu dönemde çok ağır bir yara almış olması gün gibi ortadayken, onların bu gerçeği de görmezden gelmeleri Akp iktidarının bu kunuda da ne kadar samimi olduklarını ortaya koymaktadır.

Çok saygıdeğer İYİLER,
Akp iktidarının yirmi yıldır ülkemize verdiği maddi manevi zararları burada anlatarak vaktinizi almak istemiyorum. Yıllardır medya organlarını ve devlet kurumlarını kullanarak, algı operasyonları yaparak ve hayaller satarak halkımızın kandırılmasını bizim aklımız ve vicdanımız kabul etmiyor. Aziz milletimiz bu şekilde yaşamatı kabul etmiyor. Dün kapatma davası açtıkları ve sözde kandilerine savaş ilan ettikleri Hdp ile işleri düşünce yeniden samimi görüntüler vermiş olmaları Akp riyakarlığını bir kez daha tescil etmiştir. Bütün bunlara rağmen kibir dağlarındaki iktidar mensuplarının bu kadar derinleşen sorunları yokmuş gibi farz etmeleri, pişkinlik ve yüzsüzlükleri işin tuzu biberi olmuştur.

Çok muhterem cesur insanlar,
İYİ Parti ilçe yönetimi olarak ilçemizin dertlerini ve sorunlarını hep yakından takip ettik. Gerek ilçe merkezinde ve gerekse köylerimizde yığınla sorun bulunmaktadır ve görülen o ki inşallah bu sorunların halledilmesi önümüzdeki dönemde biz İYİLERE nasip olacaktır. Geçen aylarda belediye merkezli yaşanan skandallar serisiyle Boyabat'ın ülke genelinde isminin karalanması, lekelenmesi bizim canımızı acıtırken hadiselerin aktörlerinin pişkin tavırları ilçemizde "artık tuz koktu" dedirtmiştir. Boyabat bunları hak etmiyor; Boyabat bu müsrif, liyakatsiz, iş bilmez, iktidar sarhoşluğunun esiri haline gelmiş, şımarık yönetime mahkum değildir. Boyabat'ımız için dürüst, donanımlı, bilgili ve vizyon sahibi kadromuzla her daim hizmete hazırız. Kutuplaşmayı ortadan kaldırıp ayrıştırmadan, nefret ettirmeden bütün emeğimizi ve enerjimizi ilçemiz ve ülkemiz için harcayacağız. Bizim derdimiz-davamız ballı ihaleler, haksız kazançlar, şatafatlı hayatlar değil; halkımızın huzuru ve refahı olacak! Tarlalarımız, meralarımız, fabrikalarımız, dükkanlarımız, okullarımız, ormanlarımız, denizlerimiz olacak!..

İşye bu ahvalde İYİ Partililer, cesur ve yürekliler olarak bu çarpık ve bozuk düzene son verip, Türkiye'mizi hak ettiği seviyeye yükseltmek ve milletimizi insanca yaşama standartlarına kavuşturmak için genel başkanımız sayın Meral Akşener önderliğinde, işinin ehli, seçkin ve uzman kadrolarımızla, projelerimizle ve her geçen gün büyüyen İYİLER ordumuzla ülke yönetimine hazırız ve talibiz!..

Çok kıymetli misafirlerimiz, gönüldaşlarımız,
Sözlerimi sonlandırırken 3. Olağan İlçe Kongremizin ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, hepinize saygı, şükran ve selamlarımı sunuyorum.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: milat 05 12 2022 10:17
20 yıldır ülke sitmiş mahvolmuş diyorsunuz
ya başkan samimi olarak cevap verin 20 yıl önceki servetinizle şu anki servetiniz arasındaki farkı. 20 yıl önce servetiniz daha çoktu da şimdi azaldımı diyorsunuz.

1. Yorum: gokboru 03 12 2022 20:03
mithat kardesimizi tebrik eder yürüdüğü yolda yalnız olmadığını büyük türk milliyetcilerinin yanında olduğunu her an gözetimimizde ve himayemizde olduğunu rahmetli rıza morun emaneti olduğunundabbilinmesini tekrar eder derin sevgi ve saygılarımızı sunarız.tengri seni korusun ve yüceltsin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25529


Tasarım:DtGaNi