Yayın Tarihi:01 04 2023 00:03(406)Değişiklik:01 04 2023 00:04

Karadeniz;''Sinop'ta Bacasız Sanayiyi Hep Birlikte Geliştireceğiz''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz Sinop turizmine devlet desteğinin arttırılması yönünde açıklamalarda bulundu. Karadeniz; ''Sinop'ta bacasız sanayinin gelişimi için projelere imza atacağız'' dedi.

CHP Milletvekili Karadeniz konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada;
''Üç tarafı denizle çevrili mükemmel bir doğa ve tarih birikimine sahip kentimiz Sinop, turizmde her geçen gün daha da parlayan bir yıldız gibi değerleniyor. Pandemi döneminde Akdeniz'in yoğunluğundan kaçan çok sayıda yerli ve yabancı turisti kentimizde ağırlamamız, buranın turist popülasyonunun arttığına ve turistlerin odağının değiştiğini gösteriyor. Artık turist daha sakin bölgeleri tercih ediyor. Yaz tatili anlayışının artık sadece deniz ve kumsaldan ibaret olmadığını gözlemleyebiliyoruz. Bu bağlamda çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmış kentimiz kültürü ve tarihiyle de ilgi odağı olmayı başarıyor. Hal böyleyken sanayileşmenin de düşük olduğu işsizliğin her geçen gün tırmandığı kentimizde turizme neden gereken yatırımlar yapılmıyor? Yıllardır alışılagelmiş tatil bölgeleri anlayışı değişirken bacasız sanayi turizm Sinop'ta neden daha da geliştirilemiyor? Sinop için, çocuklarımızın ve bu kentin geleceği için bir an evvel acil eylem planları hayata geçmeli Sinop tam anlamıyla bir turizm kenti yapılmalıdır. İktidarımızda desteği bu bölgeye çevireceğiz, Sinop yatırımlardan üzerine düşen payı alacak. Konuya yönelik çalışmalar yapacağız, bu kenti yarınlara taşıyacak projelere hep birlikte imza atacağız'' ded

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kumluklu niyazi 01 04 2023 19:55
sayın barış karadenize helal olsun be dostlar.durmadan sinop ve sinoplu için çalışıp cabalamakta.

1. Yorum: çarşı 01 04 2023 12:34
kendi bile inanmıyor gizliyatırımlarını ege bölgesine yapıyor 2 ay yazla ve sinop halkının hainliği ile turist migelir bunların burunlarıda uzamıyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49919


Tasarım:DtGaNi