Yayın Tarihi:27 04 2010 22:59(2591)

 

 

Hastane bahçesinde ağaçlandırma

Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü, çeşitli kamu kurum ve kuruluş bahçelerinde başlattığı ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.Son olarak Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi bahçesine toplam 85 adet altuni top mazı, mavi top mazı, süs eriği ve leylandi fidanları dikildi.

 

İlk fidanı Başhekim Gögüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Feride Orhan dikti.

 

 

 

Ağaçlandırma çalışmaları dolayısıyla Hastane İdaresi, doktor, hemşire ve sağlık personeli ile Orman İşletme Müdürü Kamuran Birinci ve bölge şeflerinin  katıldığı küçük bir tören düzenlendi. Bahçeye dikilen toplam 85 fidandan iki tanesi sembolik olarak bu törende dikildi.

 

 

 

 

Fidan dikiminden önce bir konuşma yapan Orman İşletme Müdürü Kamuran Birinci, bu çalışmaların amacının hem çevreyi güzelleştirmek hem de insan sağlığı için ağacın ve ormanın  önemine vurgu yapmak olduğunu söyledi. Bu arada fidan dikimi hakkında kısaca bilgi veren Birinci, katkılarından dolayı başta Başhekim Feride Orhan olmak üzere tüm Hastane idaresi, doktor, hemşire ve sağlık personeline teşekkür etti.

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: ARI 30 04 2010 05:34
Devletin bir kurumu diğer bir kurumunun çevresini düzenliyor güzelleştiriyor işte devlette kurumlar arası uyum bu olsa gerek teşekkürler sayın müdürüm Boyabat adına teşekkürler.

8. Yorum: haklı 29 04 2010 06:05
adalet'e sonuna kadar katılıyorum. vurun abalıya dönemi inşaallah birgün biter umuduyla

7. Yorum: saygı 29 04 2010 04:50
izzet isimli eleştiri yapayım diye saçmalayan arkadaşın kukla diye bahsettikleri bu ilçenin önde gelen hekimleri.bu arkadaşa gereken ceza verilmeli,yorum yapayım derken terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok.yorumları denetleyen arkadaşlarıda ayrıca kınıyorum.

6. Yorum: Hüseyin HANGÜL 29 04 2010 00:36
"Yarınlara Güzel Bir Miras Bırakmak Duygusuyla Yaşayan Bir Nesil Olmalıyız"(Emeği geçen tüm personele teşekkürler...Ellerine sağlık)

5. Yorum: Dadaş 28 04 2010 22:27
İzzet isimli yorumcu, sende herşeyi sürekli eleştirme hastalığı var galiba. Zamanında çevre düzenlemesi yapılmamış olabilir, görevliler de geç kalmış işi "zararın neresindednersen kardır" diye başlatmışlar. Eskiyi eleştirebilirsin ancak olumluolarak yapılan bu yeni işi neden eleştiriyorsun anlmadım. Sen bence git bir Psikoloğa görün.

4. Yorum: mehmet 28 04 2010 05:55
Daha öncede tepelere çok dikildi.emege saygısızlıkmı hırsızlıkmı adını siz koyun gündüz dikildi.gece çalındı.neyseki bunları kameralar goruyor

3. Yorum: izzet 28 04 2010 05:09
Ey! benim is bilmez hemsehrilerim.Dünyanin her yerinde bina yapilirken cevre düzenlemesi yapilir.Agaclandirmasi,Parki,Cocuk Parki yapilir.Sizler ise yillar sonra "Agac"dikiyorsunuz sanki büyük bir is yaparcasina "POZ"veriyorsunuz.Bu Hastahane yapilirken neden bu gibi cevre düzenlemesi düsünülmez.Simdi yillar sonra o agaclari dikerken hicmi "UTANMADILAR,SIKILMADILAR
".Sov yapmaya bayiliyorlar,ve insanlarda kukla gibi seyrediyorlar.O agaclar zamaninda dikeleydi simdi insanlar altinda serinlerdi.ALLAH Akil,fikir versin,bizede "SABIR".

2. Yorum: süleyman ergün 28 04 2010 04:23
daha önceki yaplan çalışmalar gibi bunca emek boşa gitmez inşaallah sadece müdür beyin çabası ile yetişmiyor çok emek lazım çok emeği geçen tüm arkadaşlara saygılar

1. Yorum: adalet 28 04 2010 03:14
Hz. Peygamber'den de ağaç ve ağaç dikmekle ilgili pek çok hadîs-i şerif rivâyet edilmiştir. Bu hadisler dikkatle incelendiğinde Rasûlullah'ın müslümanları ağaç dikmeye teşvik ettiği, Cenâb-ı Hakk'ın bir nimeti olan ağacın insanlara hattâ hayvanlara pek çok faydasının bulunduğu anlatılmaktadır. Hz. Peygamber (s.a.s.) şöyle buyurmuştur:

"Hiç bir müslüman yoktur ki, o, ağaç diksin yahut ekin eksin ve mahsûlünden insan, kuş, kurt yesin de kendisi bundan istifade etmiş olmasın. Elbette o müslüman da diktiğiyle, ektiğiyle sevap alır. " hal böyle iken allahın yaratmış olduğu biz insanlara amir konumundaki sizler sanki sizleride allah yaratmamış gibi haşaa eziyorsunuz bizlere ağaçların verdiği meyvelerden değil sizlerden sevgi saygı meyveleri kimsenin kayrılmadığı adalet meyvelerinden istiyoruz çok şeymi istiyoruz. biraz düşünün.............


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

131055


Tasarım:DtGaNi