Yayın Tarihi:05 03 2022 20:56(968)

Sinop'ta kayalıklardan düşen kadının cesedine ulaşıldı

Sinop Ada Burnu mevkiinde kayalıklardan düşen kadının cesedine ulaşıldı. Ancak arazi şartları nedeniyle ceset bölgeden alınamadı.

Sinop Ada Burnu mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kayalıklardan düşen kadının cesedine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Sinop Adabaşı mevkiinde Sis Düdüğü bölgesinde fotoğraf çekinmek isteyen 3 genç, kayalıkların üzerinde mavi bir spor çanta buldu. Olaydan şüphelenerek kayalıkları inceleyen gençler kayalıkların yaklaşık 300 metre aşağısında bir kadının hareketsiz yattığını görerek olayı 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleriyle birlikte 112 sağlık ekipleri, çok sayıda itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve arama kurtarma ekipleri düşen vatandaşa ulaşmaya çalıştı. Denizden ise sahil güvenlik ve deniz polisi ekipleri çalışma yürüttü. Ayrıca düşen kişiye ait olduğu tahmin edilen bir de kadın çantası bulundu.

Deniz polisi ekipleri uzun süren çalışma neticesinde kayalıklardan düşen vatandaşın cesedine ulaştı. Bir kadına ait olduğu belirlenen ceset. arazi şartları ve havanın kararması nedeniyle bölgeden alınamadı. Ceset torbasına konularak muhafaza altına alınan cenaze, yarın helikopter yardımıyla bulunduğu yerden alınacak.

Bu arada bölgede bulunan çanta içerisinde Kur'an-ı Kerim ve bir de başörtüsü olduğu öğerinildi. Çantadan çıkan kimliğe göre cesedin 57 yaşındaki Z.Ç. adlı kişiye ait olduğu tahmin ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Vitrin haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31469


Tasarım:DtGaNi