Yayın Tarihi:05 03 2022 21:14(1699)

Sinop'ta uçuruma düşen kadının cesedi çıkartıldı

Sinop'ta 300 metrelik uçuruma düşerek hayatını kaybeden ve bulunduğu kayalıklardan alınamayan kadının cesedi, ara verilen çalışmaların tekrar başlaması ardından bulunduğu yerden çıkartıldı.

Sinop Ada Burnu mevkiinde kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden ve bulunduğu yerden çıkartılamayan kadının cesedi, uzun uğraşlar sonucu sarp kayalıklardan alınarak morga kaldırıldı.

Sinop Ada Burnu mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden kadının cesedine Cuma akşamı ulaşılmıştı.

FOTOĞRAF ÇEKEN GENÇLER FARK ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Cuma günü saat 17.00 sıralarında Sinop Adabaşı mevkiinde Sis Düdüğü bölgesinde fotoğraf çekinmek isteyen 3 genç, kayalıkların üzerinde mavi bir spor çanta buldu. Olaydan şüphelenerek kayalıkları inceleyen gençler, yaklaşık 300 metre aşağıda bir kadının hareketsiz yattığını görerek olayı 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri ardından bölgeye itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri uçuruma düşen vatandaşa saatlerce ulaşmaya çalıştı. Denizden ise sahil güvenlik ve deniz polisi ekipleri çalışma yürüttü.

CESET BULUNDUĞU GERDEN ALINAMADI, HELİKOPTER İSTENDİ

Deniz polisi ekipleri uzun süren çalışma neticesinde kayalıklardan düşen vatandaşın cesedine ulaştı. Bir kadına ait olduğu belirlenen ceset, hava ve arazi şartları ile havanın kararması nedeniyle bölgeden alınamadı. Talihsiz kadının cansız bedeni, ceset torbasına konularak muhafaza altına alınması ardından çalışmalara ara verildi ve bölgeye helikopter istendi. Ancak bölgenin helikopter için tehlikeli olduğunun bildirilmesi üzerine sabah erken saatlerde kara ve denizden tekrar çalışma başlatıldı.

ÇIKARTILAN CESET OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Olay yerine sevk edilen 6 kişilik kurtarma ekibi, uzun uğraşlar sonucu cesedi bulunduğu yerden alarak denizde bekleyen bota taşıdı. Botla Sinop iskelesine çıkartılan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Bu arada bölgede bulunan ve ölen kadına ait olduğu tahmin edilen çanta içerisinde Kur'an-ı Kerim ve bir de başörtüsü olduğu öğrenildi. Çantadan çıkan kimliğe göre cesedin 57 yaşındaki Z.Ç. adlı kişiye ait olduğu tahmin ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kayanak: Vitrin haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30714


Tasarım:DtGaNi